Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
18.12.2018

Druhá výhra v nadstavbě! Dorostenci přehráli Litvínov

A4, úterý 18.12.2018, Slavia - Litvínov
Slavia
5:2
3:0, 2:1, 0:1 - N 0:0 - 0:1
Litvínov

Branky a nahrávky: 6. Slavíček (Svoboda, Rulc), 13. Slavíček (Hrdlička, Čech), 18. Rulc (Čech, Hrdlička), 27. Hofmann (Slavíček, Čech), 32. Rulc (Hofmann, Slavíček) – 22. Beran (Kočárek, Dej), 48. Brouček (Kočárek, Minařík), rozh. náj. Skuhrovec. Rozhodčí: Jaroš - Ovsík, Hnát. Vyloučení: 2:0. Využití: 0:1. Diváci: 44. Střely na branku: 31:34. Průběh utkání: 3:0, 3:1, 5:1, 5:2.

Sestavy

Slavia

Pittr – Čech, Stejskal, Srdínko, Hrdlička, M. Svoboda, Kluch – J. Svoboda, Malínek, Greguss, Slavíček, Skoupý, Hofmann, Vlasák, Rulc, Krásný, Černý.

Litvínov

Ešler (45. Čermák) – Minařík, Werner, Cimrman, Hocelík, Kuchař, Novotný, Hora – Beran, Dej, Šikl, Kočárek, Postl, Vlasenko, Špaček, Brouček, Krocker, Skuhrovec.

Paráda! Svěřenci trenéra Jiřího Vebra po třech prohrách zabrali a na domácím ledě porazili dorostence Litvínova 5:2. Sešívaným tak neunikne čelo nadstavbové tabulky A na vyšší bodový odstup. Slávisté již od začátku kráčeli za vítězstvím a Litvínov nakonec dokázal vytěžit pouze bod v nadstavbových nájezdech. Ve výborném světle se ukázal především Šimon Slavíček, který si připsal dvě branky a dvě asistence. K vítězství velkou měrou také přispěli tříbodoví Šimon Rulc a Aleš Čech.

Autor Martin Kamenik
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více