Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
9.3.2019

Fantazie! Junioři vyhráli ve Zlíně a vezou tři body

G2, sobota 9.3.2019, Zlín - Slavia
Zlín
2:6
0:1, 1:3, 1:2
Slavia

Branky a nahrávky: 32. Hamrlík (Dluhoš, Dobiáš), 51. Lekeš (Fajkus) – 8. Hradil (Brož), 24. Janča (Steinocher, Petrák), 24. Brož (Labuzík), 37. Brož (Štibingr), 48. Brož (Hradil), 60. Vlček. Rozhodčí: Obadal - Poláček, Novotný. Vyloučení: 3:7. Využití: 1:2. Diváci: 176. Střely na branku: 33:31. Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:5, 2:5, 2:6.

Sestavy

Zlín

Kořének – Janošek, Hamrlík, Bednařík, Dluhoš, Pavlas, Talafa – Hefka, Bachánek, Pröschl, Weintritt, Hrazdíra, Lekeš, Podešva, Kozubík, Luža, Sedláček, Dobiáš, Fajkus.

Slavia

Málek – Štibingr, Bureš, Antoš, Mareček, Steinocher, Čapka, Holý – Brož, Kižlin, Všetečka, Havrda, Křenek, Hradil, Vlček, Turek, Labuzík, Janča, Petrák.

Mladí slávisté zvládli utkání ve Zlíně a zvítězili o tři branky. Sešívaní po čtvrtém zápase vedou s devíti body tabulku skupiny G o účast v play-off. Jaroslav Brož znovu úřadoval a hattrickem přispěl k důležitému vítězství. Slavia předvedla týmový výkon, což byl jeden z hlavních důvodů, proč si parta koučů Hamary a Kolaříka z Moravy veze plný bodový zisk.

Slávisté začali dobře a v osmé minutě se dostali do vedení. Havrda zavezl kotouč do útočného pásma a následně ho předložil před branku Damienu Hradilovi, který bez rozpaků překonal brankáře Kořénka - 0:1.

V dalším průběhu první části Slavii brzdili nedovolené zákroky, které dostali zlínské juniory zpátky do hry. Zbytek třetiny si však sešívaní pohlídali.

Povedený nástup zaznamenali červenobílí i v prostřední dvacetiminutovce. Steinocherovo nahození ztečoval mimo dosah brankáře moravského celku Jakub Janča - 0:2.

O necelou minutu později se náskok hostů znovu zvýšil. Jaroslav Brož vymetl všechny pavučiny v levém rohu zlínské branky a zužitkoval přihrávku Labuzíka - 0:3.

Hra se poté trochu uklidnila. Slavia však v polovině duelu musela znovu do oslabení. Přesilovou hru se podařilo domácím využít. Od modré čáry napřáhl Matyáš Hamrlík a tvrdá rána skončila až za Málkem - 1:3.

Ve 37. minutě si ale hosté vzali tříbrankové vedení zpět a potvrdili tak nadvládu na ledové ploše ve druhé třetině. Po pěkné, a hlavně efektivní otočce se prosadil podruhé v utkání Jaroslav Brož - 1:4.

Třetí část byla ve znamení snahy Zlína o snížení. Pražané však poctivě a spolehlivě bránili. A navíc se Slavii podařilo přidat pátý zásah. Hradil vyslal dopředu Jaroslava Brože, který si poradil znamenitě, zavěsil puk pod horní tyčku a zkompletoval hattrick - 1:5!

Čestný úspěch zaznamenali domácí necelých deset minut před koncem. Po rychlé akci tečoval puk přesně za záda Málka David Lekeš - 2:5. Konečné skóre ale stanovil až v poslední minutě Šimon Vlček - 2:6.

Slávisté mají po čtvrtém zápase ve skupině G o účast v play-off devět bodů a vedou tabulku s jednobodovým náskokem před Třincem a dvoubodovým náskokem před Salcburkem. Junioři v dalším utkání poměří síly znovu se Zlínem. Úvodní buly je naplánováno na čtvrtek od 18:00 na zimním stadionu v Edenu.

Autor Martin Kamenik
Nepřehlédněte
A-TÝM 18.3.2024

Aleš Totter povede Slavii i v nadcházející sezoně

Hlavním trenérem slávistického A-týmu bude i v příští sezoně Aleš Totter. Dvaapadesátiletý kouč přebíral Slavii v listopadu loňského roku na 13. místě a tým nakonec dovedl do předkola Chance ligy.

Číst více
OHLASY - VIDEO 18.3.2024

Jsme v půlce, chceme do Poruby s dvěma výhrami, hlásí Jokl

Jako hotovou polovinu úkolu hodnotí Tomáš Jokl první výhru juniorů ve čtvrtfinále s Porubou. Kapitán Slavie k ní přispěl přesnou trefou v 15. minutě první třetiny, v níž sešívaní o vítězství ...

Přehrát video
ZÁPASY - MLÁDEŽ 18.3.2024

Junioři jdou v úvodu čtvrtfinále do vedení

Sešívaní junioři se v prvním zápase čtvrtfinále ujali vedení v sérii. V domácím utkání s Porubou zvítězili 5:1. Roli favorita potvrdili třemi brankami v úvodní třetině, vítězství pak potvrdili gólem ...

Číst více
ROZHOVORY 18.3.2024

Nejnáročnější sezona. Parta v kabině byla ale neuvěřitelná, říká Klikorka

Po těžkém začátku sezóny na Kladně se v říjnu vrátil na Slavii, aby pomohl trápícímu se týmu. „Záleželo nám především na záchraně a předkolo play-off už bylo jen bonus i pro fanoušky za jejich ...

Číst více