Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
25.10.2019

Z Vítkovic bez bodu! Juniorka padla s Riderou o dva góly

13. kolo, pátek 25.10.2019, Vítkovice - Slavia
Vítkovice
2:0
0:0, 1:0, 1:0
Slavia

Branky

Vítkovice

23. Ryšavý (Mrva, Potočný), 60. Mrva (Kylnar)

Slavia

Statistiky

Rozhodčí: T. Cabák – V. Hanzlík, M. Hranoš
Vyloučení: 4:7
Využití: 1:0

V oslabení: 1:0
Střely na branku: 31:35
Diváci: 150

Sestavy

Vítkovice

Dolíška – Bílý, Zapletal, Smička, Kunc, Věntus (A), Machů – Tvrdý, Krška, Lednický, Bochnak, Mrva (C), Kylnar, Potočný (A), Gebauer, Vojtovič, Ryšavý, Beránek.

Slavia

Pánek – Antoš, Hovorka (A), Němeček, Bureš, Mareček, Srdínko, Klatt – Kižlin, Štrombach, Havrda, Hradil, Hasil, Ribarovski, Turek, Míšek, Labuzík, Janča (A), Petrák (C)

Sešívaní junioři vyrazili ve 13. kole na druhý konec republiky, kde změřili síly s Vítkovicemi. Z ledu soupeře však odjeli poraženi. Zatímco soupeř dokázal z množství šancí dvakrát udeřit, slávisté nevsítili ani jeden gól a do tabulky pravdy zapsali porážku.

Oba týmy začaly vzájemný duel hodně zostra a brankáři měli co dělat, aby své svatyně uchránili od gólové pohromy. Od modré to zkoušel pěknou dělovkou Turek. Dolíška kotouč vyrazil betonem jen k Antošovi, který neváhal a ihned dorážel. Jeho pokus však zblokovali domácí obránci. Na druhé straně vypálil z mezikruží Kylnar, Pánek ale stačil scvaknout betony.

Janča z dobré pozice trefil pouze rameno vítkovického brankáře a neuspěl ani jeho protivník Věntus, jenž opět narazil na odpor sešívaného gólmana. Zkraje prostředního dějství se Vítkovice dostaly do vedení. V čase 22:26 dostal Martin Ryšavý nahrávku od Mrvy a nekompromisně propálil Pánka.

O chvíli později se vydali do přečíslení Lednický s Vojtovičem. Prvně jmenovaný přebral po pěkném pasu kotouč a hnal se sám na slávistickou klec. Na maskovaného muže v červenobílých barvách si však nepřišel.

Pánek následně zlikvidoval i dvojici šancí z hole Kylnara. Necelé tři minuty před sirénou mohl srovnat stav Hradil, který z dorážky po Klattově střele zamířil nad. Slavia si připsala další slušný pokus hned na startu závěrečné periody, kdy z levého kruhu vystřelil Klatt. Dolíška jeho pokus zastavil pomocí betonů.

Slavia se dál hnala za vyrovnáním, žádná z možností se ale neujala. V čase 57:52 rozhodčí poslali na trestnou lavici Věntuse za krosček a sešívaní se rozhodli hrát v šesti a bez brankáře. Kýžený úspěch se však nedostavil. Naopak se mohli podruhé radovat domácí. Necelou minut před koncem rozhodl o vítězství Vítkovic gólem do prázdné svatyně Jakub Mrva a střídačka Ridery se rozjásala ze zisku tří bodů. Červenobílí odjížděli s porážkou.

Autor Martina Kramerová
Nepřehlédněte
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Napřed dřina, pak šampus. Makali jsme na to jedenáct měsíců, říká Luboš Jenáček

Před sezonou přišel Luboš Jenáček do Slavie, aby dovedl juniorku do extraligy, a svůj cíl splnil na sto procent. Sešívaní byli pod jeho vedením dominantní po celou sezonu a teď si užívají oslavy. ...

Přehrát video
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Z naší strany to byla hodně dominantní sezona, pochvaluje si brankář Jiří Tesař

Po celou sezonu byl Jiří Tesař oporou v zádech pro slávistické juniory a nic se na tom nezměnilo ani v play-off. Ve čtvrtfinále a semifinále si rozdělil práci s Tomášem Voleveckým, ve finále zvládl ...

Přehrát video
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Bilance 9:0 v play-off? Bez nasazení a úsilí bychom takhle úspěšní nebyli, říká Vašíček

Slávisté nasázeli v play-off Ligy juniorů neuvěřitelných 57 gólů v 9 zápasech a projeli třemi sériemi play-off bez prohry. „Byl to pro mě skvělý zážitek, tuhle skupinu lidí si budu navždycky ...

Přehrát video