Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
8.2.2022

Junioři odjíždí z Kladna se všemi body, zápas ale nebyl dokončen

25. kolo, úterý 8.2.2022, Kladno - Slavia
Kladno
1:4
0:2, 1:2
Slavia

Branky

Kladno

40. Kulich (Nedvěd)

Slavia

5. Matuška (Kluch), 9. Strnad L., 24. Tomas (Matuška, Serov), 39. Matuška (Strnad, Serov)

Statistiky

Rozhodčí: Sýkora, Kosnar – Kučera, Sedláček
Vyloučení: 2:2
Využití: 0:1

V oslabení: 0:1
Střely na branku: 16:31
Diváci: 53

Sestavy

Kladno

Gabriška – Strnad J., Robovský, Staněk (A), Burger, Funk (A), Sýkora – Hurta, Kulich, Šimek, Šíma T., Sachr (A), Kouba, Vimmer, Holeček, Nedvěd

Slavia

Volevecký – Hrdlička, Palát, Stejskal, Němeček (C), Serov, Kluch, Švec – Štrombach, Strnad L. (A), Matuška, Míšek, Hofmann, Tichý, Skoupý, Šíma P., Tomas, Jokl

Červenobílá juniorka zavítala na led posledního Kladna. Roli favorita v tomto duelu Slavia potvrdila a Kladno bez větších problémů porazila. Zápas ale byl kvůli technickým problémům předčasně ukončen.

Slavia do duelu nevstupovala v ideálním rozpoložení. 3 body se sešívaným hokejistům podařilo získat naposledy proti Vítkovicím. Duel s Kladnem byl ale jednoznačnou záležitostí.

První branka vznikla přesnou přihrávkou obránce Tomáše Klucha, který našel v dobré pozici Jana Matušku. Slávistický útočník zvládl situaci na jedničku a přesnou ranou překonal kladenského golmana Gabrišku.

V první třetině se sešívaní radovali z gólu ještě jednou. Kladenským byla sice nabídnuta početní výhoda, branku ale v oslabení po úniku vstřelil Lukáš Strnad.

V čase 23:08 zvýšil po přesné kombinaci Radek Tomas, který s přehledem zakončil rychlou souhru Jana Matušky a Vladimira Serova.

Jan Matuška odehrál výborné utkání a svůj výkon pečetil gólem v přesilové hře.

Hosté zvládli utkání už jen zkorigovat. Lukáš Kulich překvapivou ranou ze střední vzdálenosti zaznamenal čestný gól Kladna.

Po dvou třetinách byl zápas z technických důvodu předčasně ukončen. Při úpravě ledové plochy ve druhé přestávce došlo k poruše rolby, kdy byly vyfrézovány hluboké rýhy v oblasti modrých čar v šíři jedné rolby. Dle vyjádření ledařů nebyli schopni zahladit vzniklé nerovnosti, které byli pro samotné hráče shledány nebezpečnými, v časové lhůtě jedné hodiny. Z tohoto důvodu a především v zájmu bezpečnosti všech zúčastněných bylo utkání prohlášeno za ukončené. Trenérům bylo předčasné ukončení utkání oznámeno a neměli žádné námitky.

Autor Michael Schuster
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více