14. září
Zlín Slavia
17:30
18. září
Slavia Přerov
18:00
VSTUPENKY
Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
5.3.2023

Junioři obrátili zápas s Přerovem, vyhráli v prodloužení

40. kolo, neděle 5.3.2023, Přerov - Slavia
Přerov
4:5p
1:0, 2:2, 1:2 - 0:1
Slavia

Branky

Přerov

7. Švejda, 21. Buršík (Lysoněk, Harásek), 21. Holík (Halík, Kuchta), 44. Hanák (Kolařík, Švejda)

Slavia

31. Bareš (Tichý, Matuška), 37. Václavík (Kluch, Plíšek), 51. Hron (Plíšek, Václavík), 59. Dráb (Curran), 64. Matuška (Holanik, Fibigr)

Statistiky

Rozhodčí: Kroček - Voznička, Frais
Vyloučení: 7:5
Využití: 0:3

V oslabení: 0:0
Střely na branku: 25:42
Diváci: 168

Sestavy

Přerov

Vojtek — Nášel, Harásek, Pekr, Veselý, Nesvadba, Koblížek, Holík — Štíbr, Kuchta, Šilhavý, Kolařík, Lysoněk, Svoboda, Hyža, Halík, Švejda, Buršík, Hanák

Slavia

Hodic — Hrdlička, Kříženecký, Kluch, Hron, Dráb — Holaník, Curran, Plíšek, Dobner, Hasman, Bareš, Fibigr, Matuška, Tichý, Václavík, Jokl, Kvasnička, Štípek, Vosmík

Junioři se v neděli představili na ledě Přerova v posledním venkovním zápase základní části. Po dvou třetinách sice prohrávali 2:3, ale díky výborné poslední třetině dotáhli skóre na 4:4 a po výhře 5:4 v prodloužení si odváží dva body. Rozhodující gól v prodloužení obstaral útočník Jan Matuška. Pražané také hned třikrát skórovali v početní výhodě.

Jako první se v zápase prosadil domácí Přerov. V 7. minutě se přesnou ranou trefil Petr Švejda. Po první třetině vedli Zubři 1:0. Své vedení navýšili domácí hned po 37 sekundách druhé třetiny zásluhou Davida Buršíka. Za dalších 17 sekund už sešívaní ztráceli tři góly, když se prosadil Adam Holík.

Slavia pak dokázala v průběhu druhé třetiny zdramatizovat zápas. Ve 31. minutě se v přesilovce Slavie trefil Albert Bareš. Ve 37. minutě pak v další početní výhodě Pražanů skóroval Tomáš Václavík a snížil na rozdíl jediné branky.

Ve třetí třetině ale Přerov znovu utekl do dvoubrankového náskoku poté, co se ve 44. minutě trefil Jan Hanák. Slavia ještě v 51. minutě snížila a znovu ztrácela jenom jeden gól. Znovu se sešívaní prosadili v přesilovce. Prosadil se Filip Hron.

Sešívaným se nakonec povedlo srovnat. Stalo se tak v 59. minutě brankou Jakuba Drába. Utkání nakonec rozhodlo prodloužení, ve kterém se v 64. minutě trefil Jan Matuška, jenž zajistil Slavii dva body.

Slávističtí junioři si tak z Přerova odváží dva body. Poslední utkání základní části odehrají svěřenci trenéra Machuldy v pátek v Edenu proti Českým Budějovicím.

Autor Matěj Sousedík
Nepřehlédněte
OHLASY 7.9.2024

Nemáme se koho bát. Dobrá kondice by mohla být naše zbraň, hlásí Novák

Slávisté zažili úspěšnou generálku na start Maxa ligy, když v Edenu porazili německé Lipsko vysoko 9:1. Jedním ze strůjců vítězství byl i Martin Novák, který se vrátil po zranění a zažil parádní ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 7.9.2024

První výhra po návratu do extraligy. Junioři zdolali Plzeň

Sešívaní junioři poprvé po návratu do extraligy zvítězili, ve třetím kole porazili Plzeň. K domácí výhře 5:2 vykročili už třemi góly v prvních 22 minutách, následně dokázali odolat tlaku soupeře. ...

Číst více
OHLASY - VIDEO 6.9.2024

Doufám, že nás fanoušci budou od začátku podporovat, přeje si Beran

V generálce proti Lipsku zaznamenal hned čtyři trefy. „Jsem přesvědčený o tom, že jsme na ligu připraveni a těším se, až to začne,” věří týmu Matěj Beran po vysoké výhře nad německým celkem.

Přehrát video
ZÁPASY 6.9.2024

Generálka na výbornou, Slavia rozdrtila Lipsko 9:1

Slavia v generálce na ligu přivítala v Edenu německé Lipsko. S výkonem svých svěřenců mohl být Aleš Totter nadmíru spokojen. Sešívaným se povedla zejména první třetina, ve které nasázeli soupeři ...

Číst více