Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY
15.8.2023

Slavia v přípravě nadále vítězí, uspěla i v Sokolově

přípravné utkání, úterý 15.8.2023, Sokolov - Slavia
Sokolov
2:4
1:0, 1:3, 0:1
Slavia

Branky

Sokolov

13. Křemen (Novotný), 38. Handl (Rohan)

Slavia

26. Simon (Gardoň), 27. Labuzík (Patzelt), 29. Všetečka (Gardoň, Polák), 60. Brož (Průžek)

Statistiky

Vyloučení: 2:3
Využití: 0:1

V oslabení: 0:0

Sestavy

Sokolov

Hamalčík – Rohan, Vogel, Bulka, Klejna, Mlčák, Beran – Vracovský, Rohan, Adamec, Handl, Vrdlovec, Csamangó, Novotný, Kysela, Křemen

Slavia

Pittr – Žovinec, Stejskal, Eliáš, Patzelt, Němeček, Kremláček – Průžek, Slavík, Brož - Všetečka, Havrda, Strnad - Gardoň, Polák, Simon - Labuzík, Tichý, Kvasnička

Ani ve třetím přípravném zápase nenašli slávisté přemožitele, ze Sokolova vezou výhru 4:2 zejména díky gólově povedené pasáži ve druhé třetině. Brankami se na výhře podíleli Simon, Labuzík, Všetečka a Brož, dvě asistence zapsala nová tvář z Boleslavi Matěj Gardoň.

Na zamlženém stadionu v Sokolově měli v úvodní třetině mírnou převahu domácí. V 6. minutě vytáhl slávistický gólman Pittr výborný zákrok vleže proti střele Klejny z prostoru mezi kruhy, na druhé straně byl v dobré pozici Průžek, ale branku těsně minul.

Ve 13. minutě se Baník ujal vedení. Adam Křemen si najel za slávistické obránce na přihrávku Davida Novotného a na dvakrát Pittra překonal. V samotném závěru třetiny sahal po srovnání Slavík, ale trefil pouze připraveného Hamalčíka.

Do druhé třetiny vstoupili slávisté aktivněji a ve 26. minutě se dočkali srovnání. Matěj Gardoň posílal puk před branku, kde se dobře zorientoval Michal Simon a po rychlé otočce zakončil přesně k tyči.

Čtyřicet jedna sekund po Simonově trefě zařídil obrat Tomáš Labuzík, jehož pokus od levého mantinelu prošel až za záda překvapeného Hamalčíka. A za minutu a půl inkasoval sokolovský gólman znovu – tentokrát se v přesilovce prosadil po perfektním pasu Gardoně Robin Všetečka, který zůstal nikým nehlídaný u levé sokolovské tyče.

Baníku se povedlo ještě do konce druhé třetiny snížit na 2:3. Rohanův dlouhý pas nedokázal zachytit Eliáš, kotouč propadl až k volnému Radimu Handlovi, a ten propálil Pittra střelou pod horní tyčku.

Začátek třetí třetiny patřil domácím, Pittr musel předvést v úvodu několik zákroků, v dobré pozici ho na dvakrát nepřekonal Křemen, v další střelecké pozici se ocitl Csamango. V polovině třetí třetiny zlomil v přesilovce Žovinec při střele hokejku, domácí brejk ale uhasil Pittr ve spolupráci s vracejícím se Slavíkem.

Tečku za třetím vítězstvím ve třetím přípravném zápase udělal minutu před koncem trefou do prázdné branky Jaroslav Brož, kterého našel Jiří Průžek dlouhým pasem za sokolovskou obranu.

O pokračování vítězné pohody v přípravě budou slávisté bojovat ve čtvrtek na domácím ledě proti Litoměřicím. Zápas začíná v Edenu v 17:30, vstupné je jednotné 50 Kč.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 5.5.2024

Přikryl se schází ve Slavii s kamarádem. Doufám, že Berymu připravím nějaké góly, usmívá se

Jako mladí spolu začínali v Plzni, teď se po dlouhé době scházejí v jednom týmu. Devětadvacetiletý útočník Roman Přikryl přichází do Slavie jako tvůrce hry a nahravač, Matěj Beran byl v uplynulém ...

Číst více
ROZHOVORY 4.5.2024

Slavia je dobrá značka. Baví mě, když můžu hráče posouvat, říká nový trenér Vojtěch Šik

Ve svých třiatřiceti letech patří Vojtěch Šik mezi mladé trenéry. Do Slavie by tak měl přinést energii a nadšení, zároveň by ale měl s hráči pracovat třeba na obranné činnosti nebo dovednostech. ...

Číst více
A-TÝM 3.5.2024

Slavia získala nejlepšího gólmana posledního play-off

Druhou posilou našeho kádru je dvaadvacetiletý gólman Oldřich Cichoň, který naposled působil v Litoměřicích a s úspěšností zákroků 93,8% byl nejlepším brankářem uplynulého play-off Chance ligy.

Číst více
FANOUŠCI 3.5.2024

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

Číst více