Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
16.9.2023

Dorostenci si zastříleli na Kladně, dali sedm gólů

4. kolo, sobota 16.9.2023, Kladno - Slavia
Kladno
3:7
1:3, 2:3, 0:1
Slavia

Branky

Kladno

12. Pytlík (Beran), 22. Rambousek (Valuš), 35. Valuš (Novák)

Slavia

3. Šámal (Tittl), 15. Kucharčík (Matějovský, Lorenz), 18. Kucharčík (Matějovský, Skyba), 25. Švancar (Labuzík, Šámal), 26. Tittl (Vrzal, Hörnig), 29. Holejšovský (Labuzík), 50. Lorenz (Šámal, Kucharčík)

Statistiky

Rozhodčí: Domský – Beneš, Hák
Vyloučení: 5:8
Využití: 0:2

V oslabení: 0:0
Střely na branku: 29:35
Diváci: 65

Sestavy

Kladno

Weber (20. Voráček) – Háž, Krása, Müller, Štefík, Dörfl, Borkovec – Pěch, Beran, Novák, Valuš, Rambousek, Kulich, Polášek, Pytlík, Trojna, Kozák.

Slavia

Poletín – Marek, Vrzal, Labuzík, Skyba, Lorenz – Šámal, Tichý, Egart, Matějovský, Tittl, Holejšovský, Kucharčík, Švancar, Hörnig.

Dorostenci Slavie dali v sobotním zápase na Kladně sedm gólů a vyhráli potřetí v řadě. Rytířům odskočili během čtyř minut druhé třetiny, kdy dali tři branky. Dvakrát v utkání skóroval Matouš Jan Kucharčík.

Téměř po roce se slávističtí dorostenci znovu představili na Kladně. A stejně jako loni, kdy vyhráli 9:2, si proti Rytířům znovu zastříleli. Skóre už v čase 2:22 otevřel Viktor Šámal, po vyrovnání domácích pak do konce první třetiny dvakrát gólově odpověděli.

Středočeši snížili po 92 vteřinách druhé třetiny, Pražané jim ale během 4 minut a 21 sekund odskočili třemi trefami na 6:2. Slávisté nakonec na ledě ČEZ Stadionu vyhráli 7:3 a zapsali třetí triumf za sebou.

Autor Šimon Rogner
Nepřehlédněte
A-TÝM 3.5.2024

Slavia získala nejlepšího gólmana posledního play-off

Druhou posilou našeho kádru je dvaadvacetiletý gólman Oldřich Cichoň, který naposled působil v Litoměřicích a s úspěšností zákroků 93,8% byl nejlepším brankářem uplynulého play-off Chance ligy.

Číst více
FANOUŠCI 3.5.2024

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

Číst více
A-TÝM 2.5.2024

Vítáme první posilu! Do Edenu přichází útočník Roman Přikryl

První slávistickou posilou pro novou sezonu je útočník Roman Přikryl, který přichází do Edenu z Karlových Varů. Devětadvacetiletý hokejista má na svém kontě přes stovku zápasů v extralize a 346 v ...

Číst více
A-TÝM 2.5.2024

Vojtěch Šik novým asistentem trenéra!

Třiatřicetiletý Vojtěch Šik, který naposled působil v Karlových Varech, se stává novým asistentem trenéra Aleše Tottera. V realizačním týmu áčka naopak nebudou pokračovat Daniel Tvrzník, který končí ...

Číst více