Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
30.9.2023

Dorostenci vyválčili v Boleslavi sedmou výhru v řadě

8. kolo, sobota 30.9.2023, M. Boleslav - Slavia
M. Boleslav
1:4
0:2, 0:0, 1:2
Slavia

Branky

M. Boleslav

44. Kurka (Kříž)

Slavia

2. Labuzík (Tittl, Šámal), 13. Švancar (Tittl, Šámal), 40. Kucharčík (TS), 44. Šámal (Tittl, Švancar)

Statistiky

Rozhodčí: Folk – Toman, Janíček
Vyloučení: 9:9
Využití: 0:2

V oslabení: 0:0
Střely na branku: 43:17
Diváci: 113

Sestavy

M. Boleslav

F. Kovář – D. Kovář, Hora, Doležel, Čermák, Šilhavý, Macháček, Kříž – Churáček, Vasiak, Matějka, Kurka, Hanyš, Trefil, Beran, Kristek, Zhdanov, Hrouda.

Slavia

Höhlig – Marek, Vrzal, Hess, Labuzík, Skyba, Lorenz – Šámal, Tichý, Egart, Matějovský, Tittl, Kucharčík, Švancar, Hörnig, Huk.

Dorostenci Slavie dávali v sobotním zápase s Mladou Boleslaví lekci z efektivity. Střelecky s ní sice výrazně zaostali, čtyřikrát se ale přesně trefili. Na sedmé výhře v řadě se třemi asistencemi podílel Filip Tittl, 42 zákroků zase předvedl brankář David Höhlig.

Popáté se dorostenci Slavie představili venku, počtvrté dokázali vyhrát. Ke třem bodům vykročili už po necelých dvou minutách, kdy v přesilovce nahodil puk Filip Tittl a Petr Labuzík ho tečoval mimo dosah mladoboleslavského gólmana Kováře.

Tresty rozdávali rozhodčí i v následujících minutách první třetiny. Tři ze čtyř dostali domácí a ve 13. minutě na to doplatili druhou inkasovanou brankou – po Tittlově pasu do mezikruží přesně zakončoval Vojtěch Švancar. Ve zbytku úvodní části se pak už skóre neměnilo, přestože šance měli na holi slávista Kucharčík i domácí Horka s Kurkou.

Také ve druhé části nebylo o přesilovky nouze, tentokrát více faulovali svěřenci trenéra Slížka. Mladá Boleslav ale nabídnuté příležitosti i přes výraznou střeleckou převahu 18:2 nevyužila a sama v doslova poslední vteřině inkasovala. V čase 40:00 byl totiž při samostatné akci seknut Matouš Jan Kucharčík a trestné střílení střelou k tyči využil.

Slávisté tak do závěrečné části vstupovali s třígólovým vedením, které nakonec měli i na konci utkání. Bruslaři totiž sice ve 44. minutě díky Adamu Kurkovi snížili, jenže už po 12 vteřinách vrátil sešívaným náskok krásnou střelou do horního růžku Viktor Šámal.

Dorostenci Slavie tak ve městě aut zvítězili 4:1 a zapsali sedmou výhru za sebou. Nyní je čeká série tří utkání v Edenu, startují ve čtvrtek proti Liberci.

Autor Šimon Rogner
Nepřehlédněte
A-TÝM 3.5.2024

Slavia získala nejlepšího gólmana posledního play-off

Druhou posilou našeho kádru je dvaadvacetiletý gólman Oldřich Cichoň, který naposled působil v Litoměřicích a s úspěšností zákroků 93,8% byl nejlepším brankářem uplynulého play-off Chance ligy.

Číst více
FANOUŠCI 3.5.2024

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

Číst více
A-TÝM 2.5.2024

Vítáme první posilu! Do Edenu přichází útočník Roman Přikryl

První slávistickou posilou pro novou sezonu je útočník Roman Přikryl, který přichází do Edenu z Karlových Varů. Devětadvacetiletý hokejista má na svém kontě přes stovku zápasů v extralize a 346 v ...

Číst více
A-TÝM 2.5.2024

Vojtěch Šik novým asistentem trenéra!

Třiatřicetiletý Vojtěch Šik, který naposled působil v Karlových Varech, se stává novým asistentem trenéra Aleše Tottera. V realizačním týmu áčka naopak nebudou pokračovat Daniel Tvrzník, který končí ...

Číst více