Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
15.12.2023

Dorost vrátil Boleslavi porážku z posledního vzájemného střetnutí

26. kolo, čtvrtek 14.12.2023, M. Boleslav - Slavia
M. Boleslav
4:7
1:3, 1:0, 2:4
Slavia

Branky

M. Boleslav

14. Beran (Kristek, Hájek), 37. Kurka (Kristek, Macháček), 42. Hrouda (Fink, Maxin), 58. Maxin (Matějka, Beran)

Slavia

13. Huk (Matějovský, Pšenička), 14. Tittl (Matějovský, Labuzík), 17. Kucharčík (Šámal), 41. Huk (Matějovský), 56. Švancar (Kucharčík, Skyba), 58. Kucharčík (Šámal, Švancar), 59. Tichý (Holejšovský, Matějovský)

Statistiky

Rozhodčí: Barek – Kettner, Goltsch
Vyloučení: 3:2
Využití: 0:0

V oslabení: 0:1
Střely na branku: 37:30
Diváci: 60

Sestavy

M. Boleslav

Sklenička – Hájek, Macháček, Šilhavý, Čermák, Kovář, Doležel – Vasiak, Maxin, Zhdanov, Kristek, Beran, Fink, Hanyš, Kurka, Matějka, Václavík, Hrouda.

Slavia

Poletín – Lorenz, Skyba, Labuzík, Vrzal, Marek, Pšenička – Egart, Šámal, Huk, Švancar, Kucharčík, Holejšovský, Tittl, Matějovský, Tichý.

Sešívaní dorostenci vycestovali k poslednímu venkovnímu utkání základní části na led Mladé Boleslavi. Bruslaři se po většinu zápasu drželi na dostřel, slávisté si ale v poslední třetině náskok pohlídali a zvítězili 7:4.

Slávisté otevřeli skóre utkání ve 13. minutě hry, když kotouč do branky dostal David Huk. Bruslaři ale s odpovědí příliš dlouho nečekali, minutu po úvodní trefě vyrovnal Vojtěch Beran. Nerozhodný stav však trval pouze jednadvacet vteřin, neboť sešívané bleskově poslal zpět do vedení Filip Tittl.

Pražané ještě do konce první třetiny vedení navýšili, když si v 17. minutě branku připsal Matouš Jan Kucharčík. Ve druhém dějství se skóre měnilo jen jednou, zasloužil se o to domácí Adam Kurka, který snížil na 2:3.

Patnáct vteřin po začátku poslední třetiny přidal čtvrtý zásah sešívaných David Huk. Boleslavští ale i nadále bojovali a z hole Ondřeje Hroudy rychle snížili na rozdíl jedné trefy. Necelých pět minut před závěrečnou sirénou Slavia znovu odskočila do dvougólového trháku, tentokrát se prosadil Vojtěch Švancar.

Ani po této inkasované brance ale Boleslav nesložila zbraně. Naději domácím vrátil v 58. Imrich Maxin, jenž rozdíl ve skóre stáhl opět na jedinou trefu. Sešívaní ale drama nepřipustili, místo toho hned po třinácti vteřinách vsítili šestý gól, o který se postaral Matouš Jan Kucharčík. V závěru Pražané přidali ještě jednu trefu. Na konečných 7:4 z pohledu Slavie upravil výsledek Tobiáš Tichý.

Autor Jiří Petr
Nepřehlédněte
A-TÝM 3.5.2024

Slavia získala nejlepšího gólmana posledního play-off

Druhou posilou našeho kádru je dvaadvacetiletý gólman Oldřich Cichoň, který naposled působil v Litoměřicích a s úspěšností zákroků 93,8% byl nejlepším brankářem uplynulého play-off Chance ligy.

Číst více
FANOUŠCI 3.5.2024

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

Číst více
A-TÝM 2.5.2024

Vítáme první posilu! Do Edenu přichází útočník Roman Přikryl

První slávistickou posilou pro novou sezonu je útočník Roman Přikryl, který přichází do Edenu z Karlových Varů. Devětadvacetiletý hokejista má na svém kontě přes stovku zápasů v extralize a 346 v ...

Číst více
A-TÝM 2.5.2024

Vojtěch Šik novým asistentem trenéra!

Třiatřicetiletý Vojtěch Šik, který naposled působil v Karlových Varech, se stává novým asistentem trenéra Aleše Tottera. V realizačním týmu áčka naopak nebudou pokračovat Daniel Tvrzník, který končí ...

Číst více