Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY
17.11.2023

Junioři vezou tři body z ledu lídra východní skupiny

15. kolo, pátek 17.11.2023, Šumperk - Slavia
Šumperk
2:5
1:1, 1:1, 0:3
Slavia

Branky

Šumperk

17. Najman (Plhal), 22. Souček (Jarmara, Lichner)

Slavia

8. Vašíček (Kříženecký, Krums), 35. Vašíček (Hron), 41. Vašíček (Hron), 43. Vašíček (Málek, Hron), 47. Hubinka (Málek, Krums)

Statistiky

Rozhodčí: Blaževič – Veselý, Cygal
Vyloučení: 5:11
Využití: 0:3

V oslabení: 0:0
Diváci: 99

Sestavy

Šumperk

Rygl – Plhal, Souček, Jarmara, Slabý, Zavoral, Němec, Cekr – Seidenglanz, Najman, Bařica, Lichner, Netolický, Škrabal, Haas, Jeřábek, Izák, Mácha, Tomeš, Szabó.

Slavia

Tesař – Brotánek, Jokl, Klíma, Křivánek, Hron, Hubinka, Málek, Kříženecký – Filip, Sander, Vosmík, V. Štípek, Skalský, Ducháček, Krums, Vašíček, R. Štípek, Grešl, Janoušek.

Sešívaná juniorka k dalšímu utkání vyrazila na led prvního týmu východní skupiny. V utkání plném faulů se sice Šumperk dostal v úvodu druhé třetiny do vedení, sešívaní ale dokázali vyrovnat a ve třetím dějství rozhodli o svém triumfu. Vítězství řídil čtyřmi góly útočník Martin Vašíček.

Slávisté otevřeli skóre v osmé minutě utkání, kdy svou první branku v zápase zaznamenal Martin Vašíček. Draci ale dokázali vyrovnat tři minuty před koncem první třetiny. Zasloužil se o to Jakub Najman.

V úvodu druhého dějství se domácí dostali do vedení, když se prosadil Martin Souček. Slavia ale vyrovnala díky první využité přesilovce, ve které se prosadil střelec úvodní branky Martin Vašíček.

Vstup do poslední dvacetiminutovky vyšel slávistům na výbornou. Opět u toho byl Martin Vašíček, jenž využil další početní výhodu a zkompletoval hattrick. O chvíli později se navíc tentýž hráč prosadil již počtvrté v zápase, a znovu k jeho gólu pomohla nedisciplinovanost domácích. Poslední branku utkání pak přidal Ondřej Hubinka, který tak upravil skóre na konečných 5:2 pro Slavii.

Autor Jiří Petr
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 8.5.2024

Asi se mi nejlíp chytá pod tlakem, nebo když jde o hodně, říká Oldřich Cichoň

Odchytal skvělou vyřazovací část. Oldřich Cichoň za sebou ve statistikách nechal i gólmany finálových týmů a dovedl Litoměřice ke třetímu místu. „Chytal jsem play-off už před dvěma lety v Sokolově a ...

Číst více
ZPRÁVY Z KLUBU 7.5.2024

Do extraligového Klubu legend byli uvedeni i dva slávisté

Do nově vzniklého Klubu legend ELH bylo dnes uvedeno prvních 12 osobností, mezi nimiž nechyběly ani dvě spojené s naším klubem - obránce Petr Kadlec a útočník a trenér Vladimír Růžička

Číst více
A-TÝM 7.5.2024

V Edenu po třinácti letech. Slavii posílí útočník Martin Šťovíček

Produktivní osmadvacetiletý útočník Martin Šťovíček prošel slávistickou mládeží, teď se po třinácti letech vrací do klubu, kde vyrůstal, a poprvé nastoupí také za áčko. Do Edenu přichází ze Znojma, ...

Číst více
ROZHOVORY 5.5.2024

Přikryl se schází ve Slavii s kamarádem. Doufám, že Berymu připravím nějaké góly, usmívá se

Jako mladí spolu začínali v Plzni, teď se po dlouhé době scházejí v jednom týmu. Devětadvacetiletý útočník Roman Přikryl přichází do Slavie jako tvůrce hry a nahravač, Matěj Beran byl v uplynulém ...

Číst více