Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
8.12.2023

Dorost ani přes střeleckou převahu na Plzeň nevyzrál

24. kolo, pátek 8.12.2023, Plzeň - Slavia
Plzeň
3:2
0:0, 1:1, 2:1
Slavia

Branky

Plzeň

23. Tománek (Maxa, Fodor), 48. Reisnecker (Fodor), 55. Mašek (Fodor, Maxa)

Slavia

24. Švancar (Hörnig, Kucharčík), 50. Matějovský (Šámal, Kucharčík)

Statistiky

Rozhodčí: Valenta – Malý, Hošťálek
Vyloučení: 6:7
Využití: 2:0

V oslabení: 0:0
Střely na branku: 18:34
Diváci: 44

Sestavy

Plzeň

Houdek – Mašek, Černý, Hanzlík, Šulan, Reisnecker, Kocek – Fodor, Klatovský, Bělík, Pitter, Slačík, Tománek, Fehér, Maxa, Winter, Slováček, Chasák.

Slavia

Höhlig – Lorenz, Skyba, Oh, Labuzík, Vrzal, Pšenička, Marek – Tichý, Hörnig, Šámal, Švancar, Kucharčík, Holejšovský, Matějovský, Egart.

Slávističtí dorostenci sice Plzeň vysoko přestříleli, na body ale nedosáhli. Sešívaní v utkání dvakrát srovnali, na gól z 55. minuty už ovšem nezareagovali. Góly Pražanů dali Vojtěch Švancar a Artur Matějovský.

Slávisté přestříleli Plzeň v každé třetině, skóre ale ve 23. minutě otevřel plzeňský Matěj Tománek. Vedení domácím nevydrželo dlouho, za 105 vteřin srovnal Vojtěch Švancar. Ve druhé třetině oba týmy vyprodukovaly 26 střel (17:9 pro Slavii), skóre se ale měnilo až v té třetí.

Ve 48. minutě se o to v přesilovce 5 na 3 postaral Ben Stefan Reisnecker. Červenobílí však opět srovnali, když o dvě minuty později skóroval Artur Matějovský. Plzeňští ale nakonec zápas urvali – v 55. minutě využil početní výhodu Matouš Mašek. Slavia už na tuto trefu nezareagovala a podruhé v řadě prohrála.

Autor Šimon Rogner
Nepřehlédněte
A-TÝM 3.5.2024

Slavia získala nejlepšího gólmana posledního play-off

Druhou posilou našeho kádru je dvaadvacetiletý gólman Oldřich Cichoň, který naposled působil v Litoměřicích a s úspěšností zákroků 93,8% byl nejlepším brankářem uplynulého play-off Chance ligy.

Číst více
FANOUŠCI 3.5.2024

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

Číst více
A-TÝM 2.5.2024

Vítáme první posilu! Do Edenu přichází útočník Roman Přikryl

První slávistickou posilou pro novou sezonu je útočník Roman Přikryl, který přichází do Edenu z Karlových Varů. Devětadvacetiletý hokejista má na svém kontě přes stovku zápasů v extralize a 346 v ...

Číst více
A-TÝM 2.5.2024

Vojtěch Šik novým asistentem trenéra!

Třiatřicetiletý Vojtěch Šik, který naposled působil v Karlových Varech, se stává novým asistentem trenéra Aleše Tottera. V realizačním týmu áčka naopak nebudou pokračovat Daniel Tvrzník, který končí ...

Číst více