23. říjen
Přerov Slavia
17:30
26. říjen
Jihlava Slavia
16:30
VSTUPENKY
Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
18.10.2024

Junioři doplatili na střeleckou nemohoucnost a z Litvínova odjíždí bez bodu

14. kolo, pátek 18.10.2024, Litvínov - Slavia
Litvínov
4:1
0:0, 1:0, 3:1
Slavia

Branky

Litvínov

37. Tůma (Postl, Bystřický), 42. Postl (Tůma, Winkelhöfer), 45. Raichl (Čech, Topol), 59. J. Peroutka (Postl, Hora)

Slavia

55. Ducháček (Berzinš)

Statistiky

Rozhodčí: Zubzanda, Glanc - Kokrment, Herles
Vyloučení: 4:3
Využití: 0:0

V oslabení: 0:0
Diváci: 102

Sestavy

Litvínov

Trejbal – Vyhlídal, Kubíček, Winkelhöfer, S. Stasjuk, Bystřický, Prokeš, Hora – Tůma, Čech, Topol – L. Stasjuk, Grosskopf, J. Peroutka – Postl, Scafari, Raichl – Pospíšil, Bednařík, M. Peroutka.

Slavia

Höhlig – Ciolek, Klíma, Dráb, Kříženecký, Sýkora, Hubinka, Tittl – Bērziņš, Vosmík, Skalský – Kucharčík, Hlavička, Šindelář – Vašíček, Matějovský, Hasman – Ducháček, Filip, Novák.

Slávističtí junioři se představili na ledě litvínovské Vervy. Na začátku třetího dějství nechali soupeře odskočit a podlehli chemikům 1:4. Jediným úspěšným střelcem Slavie byl v závěru zápasu David Ducháček.

V první třetině zápasu v Litvínově hráli domácí jednu přesilovou hru a slávisté hned dvě, ani jeden z týmů je ovšem nedokázal využít. V prostřední periodě pak Slavia měla další dvě početní výhody, domácí brankář ale zůstal nepřekonán. Po polovině zápasu se jako první dočkali branky chemici, skóre otevřel Lukáš Tůma.

Vstup do třetího dějství vyšel Vervě náramně. Ve 42. minutě domácí navýšili náskok zásluhou Ondřeje Postla. To ale ještě nebylo všechno, protože krátce poté přidal třetí branku chemiků Václav Raichl.

Pražané se ještě do konce zápasu dočkali snížení a připravili brankáře Trejbala o čisté konto. Úspěšným střelcem sešívaných byl David Ducháček, který zužitkoval Berzinšovu přihrávku.

Slavia pak ještě zkusila zdramatizovat vývoj zápasu, místo návratu do zápasu ale v 59. minutě inkasovala z hokejky Jana Peroutky. Sešívaní už skórovat nedokázali a z Litvínova se vrací s prázdnou po porážce 1:4. Už v sobotu je ale čeká další zápas, tentokrát na ledě karlovarské Energie.

Autor Matěj Sousedík
Nepřehlédněte
OHLASY 21.10.2024

Náročný víkend? Ukázali jsme, že jsme dobře připraveni, těší Gaspara

Slávisté si ve víkendovém dvojzápase s kvalitními soupeři nevedli vůbec špatně. „Bylo to náročné, ale síla týmu na Slavii je velká,“ hodnotil náročný program obránce Michael Gaspar. Nevyužité šance ...

Číst více
ZPRÁVY Z KLUBU 21.10.2024

Winter Hockey Games se odkládají

Plánovaná hokejová událost sezóny se bohužel neuskuteční. Pořadatelská agentura se rozhodla Winter Hockey Games přeložit a hledá pro ně nový termín, který by měl být znám v průběhu prosince, stejně ...

Číst více
OHLASY - VIDEO 20.10.2024

Šťovíček: Výkon byl lepší než v sobotu, ale vyhořeli jsme v koncovce

Martin Šťovíček strávil v obou víkendových zápasech na ledě téměř dvacet minut. Nedělní porážka na nájezdy s lídrem soutěže ho ale hodně mrzela. „Ve druhé třetině jsme soupeře snad patnáct minut ...

Přehrát video
ZÁPASY 20.10.2024

Slavia potrápila Zlín, z duelu s lídrem ligy bere bod

Slávisté v předehrávce 14. kola Maxa ligy nestačili na Zlín a berou z utkání s lídrem ligy bod. Beranům vzdorovali až do samostatných nájezdů, v nich rozhodl o výhře ševců Petr Holík. Sešívaní tak ...

Číst více