Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
15. února 2018

Trojboj s Třemošnou doplní páťaci s Kralupami

Hodně okleštěný program mají tento víkend slávističtí mládežníci. V akci se představí jen mladší dorost a 6. + 8. třída a všichni vyzvou Třemošnou. V neděli je pak doplní páťáci, kteří se utkají s Kralupy.

Mladší dorost

15.02., HC Slavia Praha – HC Meteor Třemošná

Mladší dorostenci jsou z trojlístku nejstarších mládežnických družstev jediným zástupcem, který se před nebo během víkendu vydá k soutěžnímu utkání. Stane se tak už ve čtvrtek, kdy doma v Edenu vyzvou Třemošnou, proti které mohou přerušit dvouzápasovou sérii porážek.

Ta shodou okolností přišla v dvojutkání proti dvěma kladenským týmům. Jak proti Rytířům, tak s Pracovními závody sešívaní nezachytili nástup a museli dotahovat ztrátu z první třetiny. Shodně to na body nestačilo, a tak se právě PZ pomalu dostává na dostřel slávistů, kteří v tuto chvíli drží třetí příčku s náskokem čtyř bodů.

Třemošná je na tom ještě o něco hůře. Nadstavbová skupina zatím Meteoru příliš nevychází, s pětadvaceti body je předposlední, horší už je jen Ústí nad Labem. A právě s Ústím Třemošná uspěla naposledy, bylo to 13. ledna, když doma zvítězila vysoko 6:2. Od té doby se s příštím soupeřem červenobílých táhne pětizápasová šňůra proher, kterou bude chtít utnout právě v Edenu.

Bude to celkově pátý vzájemný zápas v letošní sezoně a spokojenější z nich vycházejí Pražané. Ti ze čtyř odehraných soubojů jen jednou odešli bez bodu, a to hned v úvodním klání v Edenu, kdy padli 0:3. Od té doby si pokaždé přivezli vítězství, podaří se jim to i ve čtvrtek?

6. a 8. třída

17.02.., HC Meteor Třemošná – HC Slavia Praha

Také šesťáci a osmáci si zahrají proti týmu ze západních Čech. Oběma družstvům se v letošní sezoně zatím daří, o něco horší formu ale mají šesťáci, kteří v minulém kole poprvé v sezoně prohráli, a to 4:6 s Táborem.

Proti Třemošné ale mají společně s osmáky výbornou výchozí pozici. Ani jednou s tímto soupeřem neprohráli, drží si vysoce kladné skóre, uspějí i v sobotu?

5. třída

18.02.., HC Slavia Praha – HC Meteor Třemošná

Páťákům se v letošní sezoně daří. Kromě dvou smolných porážek od Sparty a Benešova na konci října proplouvají soutěží bez zaváhání a navrch většině svých soupeřů nakládají vysoký příděl branek.

Výjimkou nejsou ani Kralupy, které na vzájemná setkání nevzpomínají příliš s láskou. První letošní zápas ovládli sešívaní 12:1, ten druhý pak dokonce 16:0. Kolik branek uvidí fanoušci tentokrát?

Autor Tomáš Pauček
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více