28. září
Pardubice B Slavia
17:00
2. říjen
Slavia Sokolov
18:00
VSTUPENKY
Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
30. května 2024

Winter Hockey Games: Slavia v prosinci odehraje zápas se Vsetínem pod širým nebem!

Slávisty čeká v prosinci unikátní zážitek, v rámci série Winter Hockey Games odehrají v Praze zápas proti Vsetínu pod širým nebem. Vstupenky jsou již nyní v prodeji!

Návrat ke kořenům - i tak by se dal charakterizovat zápas, který sešívané čeká v prosinci. Odehrají ho totiž na Letenské pláni, která je neodmyslitelně spjata s počátky slávistického hokeje. Tam, kde začínali jejich slavní předchůdci, nastoupí nyní slávisté ke speciálnímu utkání pod širým nebem proti Vsetínu.

VSTUPENKY V PRODEJI ZDE

Prvoligové střetnutí mezi Slavií a Vsetínem je na programu v pátek 6. prosince ve 12:30. „Věříme, že i přes brzký odpolední čas dokážeme naplnit stadion a fanoušci si užijí nevšední atmosféru atraktivního zápasu ve spojení s nádhernými kulisami Prahy,” říká marketingový manažer HC Slavia Praha Jakub Mezlík.

„Rozhodně to bude jeden z největších zážitků mojí hokejové kariéry, Vážím si, že můžu být u takové příležitosti,” říká zkušený útočník Martin Novák, který se před sezonou stal jednou z posil týmu.

Série Winter Hockey Games nabízí mimo jiné také česko-slovenský duel univerzit, dvě extraligová utkání, zápas slovenské extraligy, německé DEL nebo souboj legend, pořadatelem akce je agentura Eniva.

„Program akce jsme řešili opravdu komplexně a na podnět Patrika Eliáše jsme se také rozhodli zařadit do programu utkání 1. hokejové ligy, v němž naše pozvání coby domácí tým přijala pražská Slavia,“ říká Andrea Bársony z pořadatelské agentury.

Na utkání nebudou v platnosti žádné permanentní ani VIP karty. Fanoušci, kteří si ale zakoupí permanentku do 31.8., obdrží jako dárek vstupenku na Winter Hockey Games v hodnotě 390 Kč zdarma. Prodej permic na novou sezonu bude zahájen v pondělí 3.6.

Autor Tisková zpráva
Nepřehlédněte
PREVIEW 27.9.2024

Slavia změří síly s posledním Dynamem. Prodlouží sérii výher?

Letošní ročník Maxa ligy pokračuje ve vysokém tempu. Sešívaní tentokrát vyrazí na půdu pardubického béčka, které na startu nové sezony ještě nevyhrálo a krčí se na posledním místě tabulky. Tým ...

Číst více
OHLASY 26.9.2024

Je tu super týmový duch. Slavii fandí i táta, říká debutant Vít Beran

Talentovaný bek Vít Beran v úterý debutoval v dresu Litvínova v extralize a o den později si v Edenu odbyl premiéru i ve druhé nejvyšší soutěži v barvách Slavie. I když to pro dvacetiletého zadáka ...

Číst více
OHLASY - VIDEO 25.9.2024

Knotek o neuznané trefě: Myslel jsem, že je to gól. Kluci mě vyvedli z omylu

Tomáš Knotek se díky zkrácení disciplinárního trestu ukázal fanouškům už v duelu s Piráty. „Když dáte gól v prvním zápase, dýchá se lépe. Jsem rád, že jsem pomohl týmu," říká zkušený forvard, který ...

Přehrát video
ZÁPASY 25.9.2024

Slavia si připisuje třetí výhru, Piráti si z Edenu odváží bůra

Pražané v Edenu přivítali nováčka z Chomutova. S Piráty nejdřív prohrávali, ale duel rychle otočili a soupeři nastříleli bůra. První důležité branky v sezóně si připsali Vojtěch Polák a Marek Slavík. ...

Číst více
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC Slavia Praha
HC Energie Karlovy Vary
×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Dynamo Pardubice B
HC Slavia Praha