Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
30. března 2006

Další horské kolo má svého majitele

P r a h a - SMS soutěž na našem webu, ve které můžete vyhrát značkové kolo Author a dvě vstupenky na utkání play off, je v plném proudu. Dalším výhercem, kterého jsme zpovídali, se stala paní Kasinová z Prahy 6. V našem minirozhovoru popisuje, jak se k výhře dostala de facto náhodou.

Proč jste se přihlásila do naší SMS soutěže? Přece jenom podobných soutěží je dnes spousta a cena jedné zprávy také nebyla z nejnižších.
To máte pravdu, byla to taková zvláštní historie. U nás hokejem žije především manžel a dcera. Někdy se ale rozhodnou mě vytáhnout a to pak s nimi jdu na zápas i já. Soutěže se původně chtěla zúčastnit dcera, ale pak jsme zjistili, že je to jen pro starší 18 let. Jednoho večera mi tedy dcera povídá: „Mami, půjčím si mobil,“ s tím, že si pošle soutěžní SMS. Ani jsem pořádně nevěděla, oč jde, a o to více jsem byla překvapená, když mi druhý den při nakupování volala slečna Foltýnová, že prý jsem vyhrála horské kolo. Na krabici od sušenek jsem si napsala její telefonní číslo a odcházela domů říct tu šťastnou novinu manželovi a dceři. Ti mě nejprve odrazovali a říkali, že si ze mne někdo vystřelil, ale když druhý den ta slečna volala znovu, uvěřili i oni.

Už víte jak naložíte s výhrou – horským kolem Author?
My jsme hodně sportovní rodina, takže kolo určitě využiji. Je to pro mě takový opožděný vánoční dárek, neboť jsem kolo měla dostat již k Vánocům. O dovolené pravidelně pořádáme cyklistické túry. Manžel mě vždy nejprve naláká na krátký výlet a pak se z toho vyvine padesáti až sedmdesáti kilometrová túra.

Bydlíte v Praze, tam asi nějaké vyjížďky na kole v úvahu nepřipadají.
Dokonce i v Praze jezdíme. My totiž nebydlíme v centru, ale na Petřinách, a odtud se už nějaké výlety podnikat dají.

Máte tedy v Praze nějaké oblíbené místo, kam s rodinou ráda jezdíte?
Ano, rádi jezdíme na Divokou Šárku a na Okoř. Tam to máme rádi.

Říkáte, že na hokej u vás chodí hlavně manžel s dcerou. Jak často chodíte fandit Vy osobně?
Většinou se jdu s nimi takzvaně „vyvenčit“ třikrát nebo čtyřikrát za sezonu. Berou mě především, protože jako jediná v rodině umím pískat. Jednou jsme dokonce byli na výjezdě v Třinci. Bylo to pěkné poznat atmosféru i na jiném stadionu.

A na Spartu se někdy nejdete podívat?
To bych rodině nemohla udělat, všichni jsme Slávisté. Jak ve fotbale, tak i v hokeji. Dcera si dokonce vyrobila malého maskota, losa v barvách Slavie.

Sledujete také naše internetové stránky? Jste s nimi spokojená?
Mě doma k počítači raději příliš nepouštějí. Ale manžel ty stránky čte často a zapojuje se i do různých diskusí.

Děkuji Vám za rozhovor a ještě jednou gratuluji k výhře.

Foto: © Jiří Koliš

Soutěž pokračuje, horské kolo Author můžete příště získat třeba právě Vy! Informace zde.

Autor Michal Slavík
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více