Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
14. října 2009

FACEBOOKsoutěž s „bublinami“ má své průběžné vítěze

Po startu základní části O2 extraligy jsme na Facebooku vyhlásili soutěž o nejvtipnější komentář do tzv. bublin u vybraných fotografií z domácích utkání. Soutěž se setkala s pozitivními ohlasy a fanoušci se pravidelně mohou pobavit pestrými komentáři svých kolegů. Redakce hc-slavia.cz se rozhodla ocenit průběžně nejlepší z nich. Výherci se mohou těšit z lístků na nejbližší domácí utkání.

Hokejový klub HC Slavia Praha má něco málo přes měsíc oficiální stránku(tzv. Page) na v současnosti nejoblíbenější sociální síti Facebooku. Za tuto dobu se k ní přihlásilo více než 2100 fanoušků tohoto pražského celku. Považujeme to za velký úspěch a všem přihlášeným děkujeme. Na Facebooku je však jistě mnohem více příznivců sešívaných a tak se pokusme rozšířit naše řady a posílat pozvánky svým kamarádům. Pojďme početně porazit naše extraligové soupeře a ukázat fanouškovskou sílu Slavie. Odkaz naleznete pod tímto článkem a také vždy jako banner vpravo na úvodní stránce.

Od prvního kola nejvyšší hokejové soutěže zde také probíhá zajímavá soutěž. Po každém domácím zápase se v sekci fotoalbum objeví nová vybraná fotografie s „bublinou“ a fanoušci mají za úkol doplnit co nejvtipnější komentář k dané situaci. Stalo se pravidlem, že pod každou fotkou se objeví kolem třiceti různých komentářů, což nás mile potěšilo, a tak jsme se rozhodli ocenit prozatím nejvtipnější „komentátory“. Tři výherci obdrží od redakce po dvou lístcích na domácí duel s Kladnem. Tady je máte.

Soutěž tím ovšem nekončí. Naopak i nadále budete moci komentovat vybrané fotografie a na konci sezóny proběhne na našich stránkách fanouškovská anketa. Autoři s největším počtem hlasů pak získají věcnou cenu od vedení HC Slavie Praha.

Jak soutěžit?

Předně musíte mít vytvořen profil na Facebooku a poté stačí být přihlášen a kliknout na tento odkaz: http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/pages/HC-Slavia-Praha/125442223344?ref=ts

Tlačítko „Stát se fanouškem“ bude to, co hledáte.

Proč se stát fanouškem Slavie na Facebooku?

-Hlavní důvod je zmíněný v textu. Chceme vytvořit nejsilnější fanouškovskou základnu co se týče extraligových mužstev na Facebooku.
-Čeká vás zde mnoho zajímavých informaci, odkazů a fotografií příznivců Slavie.
-Můžete komunikovat se svými kolegy a třeba si najít nové přátelé.
-Mezi fanoušky je také několik hráčů hokejové Slavie. Nebudeme vám prozrazovat kdo, ale když budete hledat, tak je jistě najdete.
-Je zde také možnost soutěžit o zajímavé ceny. Kromě výše zmíněné soutěže pro vás připravujeme další.

Proto neváhejte a staňte se fanoušky ještě dnes.

Autor Ondřej Kalát
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více