Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
PREVIEW
18. srpna 2010

Poslední domácí zápas Tipsport Cupu: Slavia hostí Karlovy Vary

Předposlední utkání ve skupině hokejového Tipsport Cupu sehraje Slavia na stadionu v Edenu proti Karlovým Varům a jistě bude chtít navázat na úterní vítězství v Litvínově. Čtvrteční utkání začíná v 17:30, vstupné je 20 Kč.

Sešívaní mají první body

Po nepříliš vydařeném utkání s Plzní, ve kterém slávisté podlehli indiánům 1:3, červenobílí získali první body v Tipsport Cupu v Litvínově. Mezi střelce se zapsali Endál a Štefanka, pro kterého to byla první branka v sešívaném dresu. Velký podíl na výhře měl také brankář Robert Slipčenko, který si den po svých 25. narozeninách dal dárek v podobě čistého konta. Gólmani se zatím v brance Slavie v přípravných zápasech pravidelně střídali. Proti Karlovým Varům by tak měl dostat příležitost opět Miroslav Kopřiva.

Energici zkouší nové hráče z ciziny

Hned několik nových cizinců bychom mohli v extralize vídat v dresu Karlových Varů. Nejnověji klub představil dvě posily z Ruska, kteří minulou sezónu hráli na farmě ruské Ufy. Na hostování přišel obránce Ivan Boldyrev a útočník Vladimir Žmajev. Už dříve se do přípravy zapojili také finští hráči Jesse Saarinen a Petri Kokko. Všichni jmenovaní hráli za Energii také v posledním zápase proti Chomutovu, který Karlovy Vary prohráli na domácím stadionu 3:6. Jiná posila, bývalý slávista Karol Sloboda, v posledních dvou zápasech Energie chyběl. Karlovy Vary mají stejně jako Slavia na svém kontě tři body za jedno vítězství. Tým, který vzájemné utkání vyhraje, se posune před Chomutov na druhé místo tabulky za prozatím suverénní Plzeň.

Sestavy v posledním zápase

Slavia
Slipčenko - Kadlec, Žižka, Špelda, Vašíček, Roth, Kuboš - Branda, Doležal, Čermák, Endál, Holec, Krenželok, Micka, Růžička, Svoboda, Tomica, Vondrka, Štefanka.

Karlovy Vary
Mensator - Dobroň, Boldyrev, Melenovský, Žmajev, Hřebejk - Parýzek, Kokko, Saarinen, Dej, Košťál - Nosek, Gřegořek, Kumstát, Skuhravý, Sailer - Hájek, Mucha, Zucker, Kuběna, Zaťovič.

Autor Patrik Kubečka
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více