Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
4. ledna 2013

Bednář dá Slavii brzy sbohem, vrátí se do Švýcarska

Střelec Jaroslav Bednář ve Slavii sezonu nedohraje. Nejpozději v polovině února se přesune zpět do Švýcarska, kde posílí Bern. Informaci potvrdil generální manažer klubu a trenér A-mužstva Vladimír Růžička.

Vyhlášený kanonýr působil pod Alpami od léta 2010. Spolu s Petrem Sýkorou zářil v dresu Davosu, odkud se vydal hledat štěstí do Lugana. I tam patřil k nejlepším hráčům v týmu, jenže si nepadl do oka s trenérem a i kvůli přetlaku zámořských posil v kádru se v listopadu rozhodl pro comeback do Slavie.

Nikdy se však netajil tím, že se z Edenu hodlá odrazit zpět za hranice. A jelikož podával skvělé výkony, nabídky na sebe nenchaly dlouho čekat. Šestatřicetiletý útočník se rozhodl využít té z Bernu. Se švýcarským klubem se dohodl na smlouvě do konce sezony s možností opce na další rok. Zatím ale zůstává ve Slavii.

„S Jardou jsme byli domluvení, že od nás může kdykoli odejít. Vybral si Bern, kam se přesune nejpozději 15. února. Pokud dojde k ukončení výluky v NHL, tak i dřív,“ oznámil Vladimír Růžička.

Po návratu z Lugana odehrál Bednář v sešívaném dresu zatím 11 utkání, v nichž nastřádal 9 gólů a 3 asistence.

Autor OH
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více