Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
23. listopadu 2013

Selhali jsme hlavně v zakončení, myslí si Dávid Skokan

Sešívaným zápas v Třinci příliš nevyšel. Podle Dávida Skokana za to mohly chyby v obraně, které je potřeba odstranit. „Dále je potřeba se zlepšit v zakončení. Šancí jsme sice měli hodně, ale nedokázali jsme vstřelit potřebný počet gólů" doplňuje Skokan.

Co rozhodlo o výsledku?
Rozhodla první třetina, kdy jsme dostali dva góly při našich přesilovkách. Přestože jsme prohráli, myslím si, že jsme byli lepším týmem, jelikož jsme se dlouho drželi v útočném pásmu. To se bohužel občas stává, proto musíme pokračovat a vítězství přijde.

Ve velké příležitosti jste nedokázal překonat třineckého brankáře, proč se to nepovedlo?
Po střele Krenželoka z mezikruží se kotouč odrazil ke mně. Snažil jsem se trefit odkrytou část klece, místo toho jsem ale nastřelil Hrubce do konce lapačky. Volný kotouč jsem poté ještě chtěl zamést do branky, ale nepovedlo se. Asi mi dnes nebylo přáno.

Přesilovky asi nebyly vaší parketou. Dvakrát jste při nich inkasovali, co se tam stalo?
Třinečtí v obou případech vystartovali snad tři dopředu. David Štich jednoho z nich naneštěstí nastřelil a když je hráč v pohybu, tak se z místa už hodně těžko chytá.

Po snížení jste rychle lovili kotouč ze sítě...
Tam byla asi chyba, že obránci brzo šli dopředu. Takové mužstvo jako je Slavii, která se vyznačuje hlavně pevnou defenzivou, si toto nemůže dovolit. Musíme se podívat na video a poučit se z chyb, aby se to příště už nestávalo.

V jakých oblastech je potřeba se zlepšit?
Musíme hrát to, co umíme. Soustředit se na obranu, nepouštět soupeře do nebezpečných zakončení a přidat i nějaké góly, abychom vyhráli.

Autor David Mencl
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více