Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
18. března 2014

Jaroslav Bednář: Chtěl jsem se Slavií postoupit do play-off

Jaroslav Bednář byl jedním z hlavních tahounů červenobílých v honbě za předkolem play-off. V rozhodujícím utkání byl vyhlášen hvězdou Pražanů a suverénně ovládl kanadské bodování ve svém klubu za uplynulou sezónu. Jak hodnotí závěrečné utkání, ale také celý rok, asistent kapitána?

Na úvod bych se vrátil k nedělnímu utkání. Byl to zápas plný šancí a gólů na obou stranách, úplně jiný duel než v pátek. Byl to váš taktický záměr přistoupit k tomuto utkání tímto způsobem?
Tak my jsme tak hrát určitě chtěl. Věděli jsme, že to může být náš poslední zápas v letošní sezóně, zároveň jsme ho chtěli urvat a podle toho jsme k němu přistoupili.

Co podle vás nakonec rozhodlo o tom, že do čtvrtfinále postoupily Pardubice?
Stoprocentně rozhodly první tři minuty na začátku třetí třetiny. Možná kdybychom tam při tom sólovém nájezdu, Péti Šenkeříka tuším, odskočili na rozdíl dvou branek, mohl se celý zápas vyvíjet jinak. Ale definitivně zápas rozhodl určitě úvod třetí třetiny.

Jak hodnotíte celou sezónu? Ještě několik kol před koncem základní části se zdálo, že budete hrát play-out. Jste tedy spokojený, že jste se dostali alespoň do předkola?
Já jsem před sezónou říkal, že bych chtěl se Slavií postoupit do play-off, což se nám nepodařilo, tudíž ji musím hodnotit negativně.

Koho nyní v play-off vidíte jako největšího favorita na titul a komu byste naopak titul přál?
Žádného favorita nevidím. Dobré výkony předvádí samozřejmě Sparta a poslední dobou se mi líbí Třinec. Myslím si ale, že se v play-off se může stát prakticky cokoliv.

Na závěr bych se rád zeptal, jak si představujete vaší budoucnost? Mohou se na vás fanoušci Slavie těšit i v příští sezóně, nebo uvažujete o změně působiště?
Momentálně vůbec nevím. Já jsem pod smlouvou, nicméně oslovil mě majitel klubu, že by si se mnou chtěl sednout, ale bližší informace zatím nevím, takže uvidíme.

Autor Adam Kolář
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více