Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
28. dubna 2014

Kádr Slavie dozná několika změn

V těchto dnech finišují jednání s hráči o nových smlouvách, už teď je ale jasné, že v klubu dojde k několika změnám. Z hokejistů, kteří Slavii opouštějí, je největší ztrátou odchod dlouholetého kapitána Petra Kadlece. Naopak z Karlových Varů se vrací Tomáš Micka a klub si stáhl z první ligy také Miloslava Čermáka, který byl v litoměřickém dresu druhým nejlepším střelcem celé soutěže.

Ve Slavii se kromě Kadlece rozhodli dále nepokračovat Petr Jelínek, Lukáš Krenželok, Vladimír Růžička ml., Dávid Skokan a Lukáš Žejdl.

"Se všemi jsme jednali o nových smlouvách, ale rozhodli se pokračovat jinde. Mrzí nás to, ale nejdůležitější pro nás je, aby v klubu působili hráči, kteří o to mají opravdu zájem a budou bojovat za Slavii," uvedl za klub Vladimír Pitter.

Do letní přípravy, která startuje 5.května, se zapojí i odchovanci Slavie, kteří loni působili v juniorce. Obránce Antonín Růžička reprezentoval ČR na zimní univerziádě, útočník Václav Tomek už má za sebou i tři starty ve slávistickém A-týmu. Kompletní složení kádru pro letní přípravu přineseme v závěru týdne.

Autor Klub
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více