Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
6. května 2021

Další podpisy! Nové smlouvy mají útočník Ondráček i obránci Krejčí a Veber

Další trojice hráčů stvrdila svými podpisy pokračování v Edenu. Nové kontrakty mají útočník Martin Ondráček a obránci Daniel Krejčí a Václav Veber. Všichni tři se zapojili do přípravy na novou sezonu, která slávistům odstartovala na začátku tohoto týdne.

Třiatřicetiletý Martin Ondráček (na titulní fotografii) patří mezi slávistické stálice, do A-týmu poprvé nakoukl v sezoně 2008/09 a od té doby v červenobílém dresu nasbíral celkem 243 startů. V minulém ročníku odehrál 33 utkání v základní části a 10 v play-off, vstřelil 4 góly a připsal si 6 asistencí.

„Martin je srdcař, bude patřit mezi starší, zkušenější hráče. Víme, co od něj očekáváme a do jaké role ho budeme pasovat,” říká trenér Jiří Veber s odkazem na Ondráčkovu bojovnost a pracovitost, která je pro každý tým důležitá.

„Slavia pro mě byla priorita, neměl jsem důvod hledat nic jiného. Když jsem dostal nabídku, tak jsme se dohodli během dvou minut. Teď se soustředíme na letní přípravu, a až půjdeme na led, tak si stanovíme cíle, za kterými budeme chtít jít,” vyhlíží novou sezonu Ondráček.

Daniel Krejčí

Devětadvacetiletý Daniel Krejčí patří mezi slávistické odchovance, v A-týmu se poprvé představil v devatenácti letech a potom, co si vyzkoušel řadu jiných angažmá (mimo jiné Třinec, Karlovy Vary, Zvolen, Trenčín, Ústí nebo Porubu), se před minulou sezonou do Edenu vrátil. Ve svém prvním ročníku po návratu odehrál 24 utkání v základní části a 10 v play-off, připsal si 2 gólové trefy a 6 asistencí.

„Dan je ve věku, kdy by měl patřit mezi rozdílové hráče. Věřím, že tuhle svojí roli naplní, bude platný a důvěru, kterou v něj vkládáme, nám vrátí,” přeje si Jiří Veber

„Jsem rád, že jsme se dohodli. Byla to moje priorita pokračovat na Slavii a chci dělat čest klubu, který mě vychoval,” říká po podpisu nové smlouvy Krejčí.

Václav Veber

Nejmladší z trojice, jedenadvacetiletý Václav Veber, je odchovancem Kladna a do Slavie přišel v průběhu sezony 2019/20 z Ústí nad Labem. Vydařila se mu především první polovina minulého ročníku, kdy vstřelil mimo jiné i dva vítězné góly v řadě. Celkem zaznamenal 10 bodů za 2 góly a 8 asistencí.

„Vašek patří mezi mladší kluky v našem týmu, jedná se o typ hráče, od kterého budu vyžadovat důraz. To by měla být jeho role,“ nastiňuje hlavní trenér.

„Jakmile jsem dostal možnost pokračovat na Slavii, nebylo nad čím váhat, byla to moje priorita. Je tu skvělá parta, se kterou si myslím, že můžeme bojovat o ty nejvyšší příčky. Z mé strany bych chtěl navázat na výkony z první poloviny loňské sezony, kdy se mi dařilo,“ hlásí Václav Veber.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
MLÁDEŽ 23.4.2024

Seriál příběhů Za postupem přiblíží úspěšný boj juniorů o extraligu

Junioři zvládli splnit hlavní cíl sezony a po bezchybné jízdě postoupili do nejvyšší soutěže. Každý takový úspěch stojí na silných příbězích, bez kterých by se to mnohdy ani nemuselo podařit. A my se ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více