Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZPRÁVY Z KLUBU
11. září 2019

Do nové sezony vstupujeme v novém kabátu!

Čekání na novou sezonu bylo letos hodně dlouhé, už dnes večer to ale vypukne! Cestu za naším cílem, kterým je postup do play-off, začínáme od 18:00 v Edenu proti Ústí nad Labem. Tým doplnilo několik posil v čele s útočníkem Petrem Vampolou, novinky ale připravila Slavia i v online prostředí.

Nejvýraznější novinkou je kompletní redesign webových stránek. Kromě moderního vzhledu jsme při jejich tvorbě kladli důraz na jednoduchost, přehlednost a rychlý přístup k nejdůležitějším informacím a novinkám ve Slavii.

Velký prostor na webu dáváme našim mládežnickým týmům, od začátku této sezony můžete navíc sledovat všechny domácí zápasy juniorů a dorostenců živě i ze záznamu.

Nadále chceme, aby webové stránky sloužily jako komunikační kanál mezi klubem a fanoušky, i proto jsme před několika měsíci výrazně rozšířili sekci Ptejte se a všichni dotazovaní zde pravidelně odpovídají.

Naproti tomu jsme po dohodě s fanklubem na nový web již nezařadili diskusní fórum. Pro další komunikaci mezi sebou mohou fanoušci využít Diskuzi na stránkách www.sesivani.com, kde mají také možnost stát se členy fanklubu nebo se přihlásit na výjezd a podpořit nás na venkovních utkáních.

Diskutovat mohou fanoušci nadále i na sociálních sítích, na které pravidelně přispíváme a dali jsme jim hodně prostoru i na novém webu. Zároveň během sezony uspořádáme několik setkání, kde si rádi vyslechneme všechny názory a podněty.

Pro sociální sítě jsme rovněž připravili facelift. Veškeré zápasové grafiky budou v novém hávu a těšit se můžete i na zajímavé příspěvky ze zákulisí. Nezapomeňte nás sledovat na instagramu, facebooku či twitteru a odebírat naše videa na youtube kanále, abyste měli veškeré novinky z první ruky.

Slavii si v nejbližší době všimnete také v nové řadě seriálu Lajna, který se natáčel z velké části v Edenu a zahrálo si v něm i několik našich mladých hráčů. Příběhy trenéra Hrouzka (Jiří Langmajer), kustoda Franty (Michal Suchánek) a dalších můžete sledovat od 24. září na televizeseznam.cz.

Až večer vyjedeme na led k prvnímu zápasu nové sezony, na dresu nebude chybět naše tradiční červenobílá sešívaná kombinace. Přední části dominuje logo Slavie, které je tentokrát vyšívané a náš dres ještě více zdůrazňuje.

Doufáme, že se vám bude na našem novém webu i v Edenu líbit a budete nás v nadcházející sezoně Chance ligy podporovat. Těšíme se!

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více