Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
27. července 2021

Druhá vlna předprodeje vstupenek na Spartu odstartovala!

Právě odstartovala druhá vlna předprodeje vstupenek na derby se Spartou. Je určena všem permanentkářům, kteří si mohou zakoupit lístky pro sebe či kamarády se slevou. V sobotu 31. července bude spuštěn volný prodej.

V první vlně si mohli vyzvednout vstupenku online zdarma fanoušci, kteří si zakoupili permanentku v rámci balíčku Sešívané srdce nebo za plnou hodnotu, ve druhé vlně si mohou tito i všichni další permanentkáři zakoupit vstupenky pro sebe či pro kamarády se slevou oproti ceně ve volném prodeji. Každý si na svoji permici může nakoupit až 10 vstupenek.


  • 1. vlna: Výdej vstupenek zdarma pro permenantkáře ukončen

  • 2. vlna: úterý 27.7. - pátek 30.7. (Všichni permanentkáři)
    Všichni permanentkáři si mohou zakoupit vstupenku pro sebe i kamarády za cenu 120 Kč (dítě do 140 cm za polovinu) ONLINE ZDE. Při nákupu zadají číslo svojí permanentky. Mohou tak učinit nejpozději do pátku 30.7. do 23:59.

  • 3. vlna: sobota 31.7. - čtvrtek 5.8. (Volný prodej)
    Nevyužitá místa z 1. a 2. vlny budou uvolněna do prodeje, který bude probíhat ONLINE na webu www.hc-slavia.cz. Cena vstupenky je 150 Kč (dítě do 140 cm za polovinu).

Na zimním stadionu bude nutné dodržovat stanovená protiepidemická opatření, zejména je povinné mít nasazený respirátor po dobu celého konání akce. Pro vstup na stadion je nutné splnit jednu z následujících podmínek:
-potvrzení o negativním PCR testu ne starší než 7 dnů
-potvrzení o negativním antigenním testu ne starší než 72 hodin
-potvrzení o očkování proti COVID-19 (14 dní po kompletně ukončeném očkování)
-lékařské potvrzení o prodělané nemoci COVID-19 v posledních 180 dnech
Kontrola proběhne při vstupu na stadion.
Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více