Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
1. dubna 2021

Hlavním trenérem A-týmu bude Jiří Veber

Ve Slavii nebude v nadcházející sezoně pokračovat Miloš Říha, jeho nástupcem v pozici hlavního trenéra A-týmu se stává dosavadní sportovní manažer Jiří Veber.

„Jirka má velké zkušenosti jako hráč i trenér, jako sportovního manažera jsme měli možnost ho poznat i po lidské stránce. Vzhledem k jeho působení u juniorky jsme přesvědčeni, že dokáže z mladých hráčů, za pomoci zkušených, dostat maximum a jako tým budeme hrát aktivní celoplošný hokej,“ komentují angažování nového kouče Standa Tichý s Jiřím Vlasákem.

Veber na střídačce A-týmu

„Díky pozici sportovního manažera jsem se opět dostal k mužskému hokeji, nicméně musím říct, že mě to pořád táhne spíš na led, kde se cítím lépe. Proto jsem rád za příležitost, kterou mi vedení klubu dalo,“ říká ke svému jmenování nový hlavní trenér Jiří Veber.

Dvaapadesátiletý Veber se k A-týmu přesouvá od slávistické juniorky, kterou vedl v posledních dvou sezonách jako hlavní trenér, v Edenu předtím působil také u dorostu. V uplynulém ročníku zaskočil po odvolání Martina Štrba na tři zápasy i u áčka. S trénováním dospělých má zkušenosti také z Chomutova, Sparty, Jindřichova Hradce nebo korejské Anyang Hally.

Během svojí hráčské kariéry získal čtyři extraligové tituly se Vsetínem, v roce 1996 byl členem národního týmu, který přivezl z mistrovství světa ve Vídni zlaté medaile. Českou republiku reprezentoval na třech světových šampionátech, Světovém poháru i na Olympijských hrách v roce 1994.

Kompletní složení realizačního týmu pro nadcházející sezonu Chance ligy přineseme v nejbližších dnech.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více