Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
12. srpna 2020

Hokej je zpět! Slavia na úvod přípravy přivítá Sokolov

Konečně jsme se dočkali! Slávisté odehrají ve čtvrtek 13. srpna první ze série přátelských zápasů před startem nového ročníku Chance ligy. Do Edenu přijede sokolovský Baník a pro oba týmy půjde o ostrý start. Žádný zápas totiž kvůli epidemii koronaviru ještě nestihly odehrát.

Nováčkovi Chance ligy z loňské sezony se první rok po postupu příliš nepovedl a skončil na posledním místě. V době letní přestávky však značně posílil a hodlá se prát o vyšší příčky. Do sokolovské kabiny nově zavítali exslávisté Martin Kadlec a Jan Pohl, k týmu se připojili i bývalí mládežničtí reprezentanti Vojtěch Kropáček a František Klejna.

Nově s mužstvem začali trénovat nadějní mladíci, kteří se do Sokolova dostali díky spolupráci se Spartou, brankář Oldřich Cichoň, obránce Jan Klodner a útočníci Patrik Prymula, Jakub Konečný a Josef Slavíček. Kromě toho může Baník počítat se stálicemi z uplynulého soutěžního ročníku. V klubu nadále působí třeba Petr Přindiš, Adam Rulík nebo Jaromír Kverka.

Ani slávisté v létě nelenili a pojistili si služby opor. V červenobílém dresu budou pokračovat kapitán Jan Novák nebo útočníci Filip Kuťák, Jiří Doležal, Daniel Vrdlovec či Filip Vlček. Do sešívané kabiny se navíc po letech vracejí Marek Tomica a Jaroslav Bednář.

V loňské sezoně spolu oba týmy sehrály jen dva zápasy v základní části Chance ligy a pokaždé se radovali sešívaní. Nejprve skolili Baník na domácí půdě začátkem října, když soupeře vyprovodili čtyřmi góly. Z vítězství se pak radovali i na sokolovské půdě, kde triumfovali výsledkem 5:3. Bodově se v těchto duelech nejvíc dařilo Filipu Kuťákovi (1+2) a Jaroslavu Brožovi (0+3).Teď mohou červenobílí bilanci ještě vylepšit. Podaří se jim ostrý start?

Oproti původnímu plánu totiž Slavii čeká první zápas až teď. Důvodem byla karanténní opatření, jež narušila tréninkový plán i program zápasů. I na utkání se Sokolovem budou kvůli aktuální situaci platit speciální pravidla, například maximální kapacita pět set osob, rozestupy mezi fanoušky a povinnost nošení roušky.

Více informací ohledně prodeje vstupenek a bezpečnostních opatřeních na stadionu najdete ZDE.

Navzdory nutným opatřením ale neváhejte, přijďte se ve velkých teplech zchladit a podpořit Slavii v závěrečné fázi letní přípravy. Zápas začíná ve čtvrtek v 17:30 v Edenu!

Autor Martina Kramerová
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více