Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
27. května 2020

Jaroslav Bednář se bude připravovat se Slavií

V uplynulé sezoně sbíral v dresu Vrchlabí ve druhé lize více než dva body na zápas a s tímhle průměrem byl nejlepším hráčem celé soutěže. Jaroslav Bednář i ve svých třiačtyřiceti letech stále válí a ve hře je i jeho angažmá ve Slavii. Zatím se bude s naším týmem připravovat na novou sezonu.

Útočník Jaroslav Bednář patří mezi klubové legendy, v sešívaném dresu odehrál 467 zápasů, v nichž nasbíral 419 bodů, což z něj dělá druhého nejproduktivnějšího hráče slávistické historie.

„Na myšlenku kontaktovat Jardu mě přivedl Roman Červenka, poté jsem to dal na vědomí svým kolegům. Domluvili jsme se, že u nás absolvuje letní přípravu, především blok na ledě, a pak se ukáže co dál,” přibližuje Standa Tichý.

„Když jsme s Jardou seděli, líbilo se mi jeho vyjádření, že Slavii něco dluží a chtěl by jí to vrátit,” říká sportovní manažer Jiří Veber. Pokud nepočítáme rozlučkové derby Pavla Kolaříka, mohl by se Bednář objevit v červenobílých barvách po pěti letech.

„Potkal jsem se s novými trenéry, nastínili jsme si vzájemná očekávání a uvidíme. Půjdu si s klukama zacvičit, zaběhat, ale rozhodne se až na ledě. Tam se ukáže, co bych mohl, nebo nemohl zvládnout. Je to jenom o tom, zda na Slavii a na první ligu budu mít,“ řekl zkušený útočník v rozhovoru pro deník Sport.

Na základě rozhodnutí jeho samotného, sportovního manažera Jiřího Vebera a trenéra Martina Štrby se potom bude řešit jeho případné angažmá ve Slavii.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Napřed dřina, pak šampus. Makali jsme na to jedenáct měsíců, říká Luboš Jenáček

Před sezonou přišel Luboš Jenáček do Slavie, aby dovedl juniorku do extraligy, a svůj cíl splnil na sto procent. Sešívaní byli pod jeho vedením dominantní po celou sezonu a teď si užívají oslavy. ...

Přehrát video
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Z naší strany to byla hodně dominantní sezona, pochvaluje si brankář Jiří Tesař

Po celou sezonu byl Jiří Tesař oporou v zádech pro slávistické juniory a nic se na tom nezměnilo ani v play-off. Ve čtvrtfinále a semifinále si rozdělil práci s Tomášem Voleveckým, ve finále zvládl ...

Přehrát video