Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
9. února 2023

Málek, Brož, Všetečka, Havrda a Němeček zůstávají v Edenu!

Slavia uplatnila opční práva na pětici svých odchovanců, v nadcházející sezoně budou i nadále působit v Edenu brankář Roman Málek, obránce Dominik Němeček i útočníci Jaroslav Brož, Robin Všetečka a Maxim Havrda.

„Všichni hráči si svými výkony v letošní sezoně řekli o pokračování ve Slavii, proto jsme se rozhodli uplatnit opce, a věříme, že se budou stále zlepšovat, hokejově porostou a budou i nadále patřit k důležitým článkům našeho týmu,” říká sportovní manažer Jaroslav Bednář.

Roman Málek se v letošní sezoně vypracoval do pozice stabilní jedničky Slavie a svými výkony patří k nejlepším gólmanům soutěže. V lednu si dvaadvacetiletý brankář dokonce vysloužil ocenění hráče měsíce Chance ligy. V 39 zápasech si drží úspěšnost zákroků nad 92% a v průměru inkasuje 2.34 branky na zápas. Se čtyřmi vychytanými nulami je druhý nejlepší v první lize.

Dvacetiletý obránce Dominik Němeček po dvou startech v předchozích dvou sezonách sbírá v letošním ročníku první velké zkušenosti se seniorským hokejem. Za Slavii nastoupil k 28 zápasům, v nichž zaznamenal tři asistence, střídavě působí také v druholigových Letňanech.

Útočník Jaroslav Brož je s deseti góly třetím nejlepším střelcem týmu v aktuální sezoně, celkem má na svém kontě ve 38 zápasech 20 bodů. Dvaadvacetiletý hokejista je z celé pětice nejzkušenější, v Chance lize už odehrál 168 utkání, v nichž vstřelil 29 gólů a přidal 42 asistencí.

Stejně starý Robin Všetečka se už také blíží ke sto padesáti prvoligovým startům (23 gólů a 30 asistencí ve 142 utkáních), letos je s 21 body ve 39 utkáních čtvrtým nejproduktivnějším hráčem týmu.

Jedenadvacetiletý Maxim Havrda zažívá letos průlomovou sezonu. Do A-týmu už sice nakoukl v posledních dvou sezonách (4 a 6 zápasů), až v aktuálním ročníku se ale začal pravidelně prosazovat do základní sestavy. Ve 45 zápasech vstřelil 4 góly a přidal 5 asistencí.

Slavia jedná i s dalšími hráči ze stávajícího kádru, aktuální novinky budeme zveřejňovat průběžně prostřednictvím našich webových stránek.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
MLÁDEŽ 23.4.2024

Seriál příběhů Za postupem přiblíží úspěšný boj juniorů o extraligu

Junioři zvládli splnit hlavní cíl sezony a po bezchybné jízdě postoupili do nejvyšší soutěže. Každý takový úspěch stojí na silných příbězích, bez kterých by se to mnohdy ani nemuselo podařit. A my se ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více