Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
13. září 2019

Miloš Říha odpověděl na dotazy fanoušků

Trenér Miloš Říha odpověděl na dotazy, které zaslali fanoušci v uplynulém období prostřednictvím formuláře na webu. Přečtěte si jeho odpovědi v následujícím článku, další dotaz můžete položit ZDE. Trenér pravidelně odpovídá v přibližně měsíčních intervalech.

Jak si vedl v přípravě arménský hokejista Norair Hovsepyan? (dotaz položil: Tomáš Chmel)
V průběhu suché přípravy měl kondiční problémy, tak jsme se s ním domluvili, že na sobě musí trochu zapracovat, aby dostal šanci na zkoušku na ledě. Díky tomu, že je agresivní hráč, tak o místo dlouho bojoval, ale z hlediska organizace a čtení hry jsme u něj spatřovali nedostatky. V přípravě byl mezi útočníky, kteří měli nejvíce záporná čísla co se týče obdržených gólů. Jeho obrovské plus byla agresivita a zarputilost, proto jsme mu dali ještě další šance. Kádr jsme pak ale ještě posílili, a i proto jsme se rozhodli, že si ho do základu nevybereme.

Nejednáte s Kladnem o příchodu Martina Rewaye do Slavie? (dotaz položil: Alechandro)
Nejednáme, má platnou smlouvu na Kladně.

Jaké je vaše hodnocení přípravy? (dotaz položil: Jakub Lochman)
Přípravu jsme zhodnotili na tiskové konferenci i v rozhovorech, jak já (hodnocení trenéra v článku z tiskové konference), tak Jirka Veber (videorozhovor se sportovním manažerem), myslím, že tam bylo řečeno vše podstatné.

Dáte šanci všem gólmanům? (dotaz položil: Jakub Lochman)
Gólmanům dáme šanci podle výkonnosti, v tuhle chvíli je naše pořadí takové, jaké bylo v prvním mistrovském zápase. Gólmani, kteří nechytají, musí mít zápasové vytížení, proto jsem strašně rád, že se nám povedlo domluvit s Táborem a kluci tam můžou jezdit chytat.

Pokusíte se o návrat do extraligy? (dotaz položil: Michal Pergl)
Slavia by si to jako klub zasloužila, ale jak řekl majitel, důležitá je v první řadě ekonomická stabilizace a samozřejmě také výchova a zařazování mladých hráčů. Cílem postoupit do extraligy pro Slavii určitě je, ale není to otázka pro nadcházející sezonu.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více