Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
29. dubna 2020

Nová smlouva pro kapitána! Novák povede Slavii do boje i v příští sezoně

V uplynulém ročníku převzal obránce Jan Novák ocenění za 800 odehraných zápasů v sešívaném dresu a tuhle metu chystá ještě posunout. Jedenačtyřicetiletý zkušený matador se dohodl s vedením klubu na pokračování v Edenu.

Příští sezona bude jeho sedmnáctá v barvách Slavie. V áčku debutoval jako osmnáctiletý už v roce 1997 a od té doby si v 803 zápasech připsal 77 gólů a 226 asistencí. V historických tabulkách je sedmým nejproduktivnějším hráčem klubu a po Petru Kadlecovi druhý mezi obránci.

„Honza je obrovská osobnost našeho klubu, lídr, který si odvádí svoji práci na ledě i mimo led. Vnímám, že jako kapitán má velký přínos i v komunikaci s fanoušky, a jsme moc rádi, že přijal naši nabídku na pokračování,” říká sportovní manažer Jiří Veber.

Jako kapitán vedl Novák sešívané do boje v posledních třech sezonách a díky jeho vztahu ke klubu je jasnou volbou i pro ten příští.

„Slavia je moje srdcová záležitost a odehrát za ni jakýkoliv zápas je pro mě ctí. Už se těším na další spolupráci a novou sezonu,” neskrývá nadšení zkušený obránce, který byl v uplynulém ročníku zároveň nejvytěžovanějším hráčem týmu.

Ocenění za svoji práci se dočkal i na webu hokej.cz, který ho v žebříčku TOP 100 hráčů Chance ligy zařadil na 26. místo. (O slávistech v žebříčku jsme psali zde)

Velký rozhovor s Janem Novákem přineseme na webu během čtvrtka. Dozvíte se mimo jiné, jak vznikala jeho instagramová videa nebo jak prožíval záznamy zápasů Slavie z mistrovské sezony, které běžely nedávno v televizi.

Potvrzení hráči pro sezonu 2020/21

Brankáři: Roman Málek, Martin Michajlov
Obránci: Tomáš Duda, Tadeáš Hejda, Jan Novák, Dominik Valík
Útočníci: Jiří Doležal, Dávid Kohút, Filip Kuťák, Martin Ondráček, David Šteiner, Filip Vlček, Daniel Vrdlovec

(V seznamu jsou pouze hráči, jejichž podpisy smluv byly již oficiálně zveřejněny na webu.)

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více