Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
12. prosince 2019

Preview mládeže: Cesta juniorů na východ Čech a boj dorostu v nadstavbě

Chance liga má pauzu, to však neplatí pro mládežnické kategorie, které mají před sebou další porci zápasů. Do Edenu můžete dorazit podpořit dorost, který přivítá v sobotu odpoledne na domácím ledě Chomutov. V neděli se poté v Edenu představí sedmá a devátá třída proti Táboru.

Junioři

Juniorku čekají dva venkovní duely, oba poté sehrají Pražané na východě Čech. V pátek zavítají slávisté na led Mountfieldu, kterému se zatím v letošní sezóně hodně daří a okupuje druhé místo v tabulce. V sobotu od 17:15 poté zabojují o body červenobílí hokejisté na ledě pardubického Dynama.

Dorost

Dorostenci mají na programu dvě utkání. Nejprve se sešívaní hokejisté podívají na západ Čech. Ve čtvrtek od 18:00 je čeká zápas na ledě Karlových Varů, které půjdou do utkání jako mírný favorit, protože okupují v nadstavbové tabulce třetí příčku. Slávisté jsou na místě desátém, ale mají oproti ostatním týmům jeden zápas k dobru.

O víkendu poté čeká červenobílé mladíky zápas na domácí půdě. V sobotu od 16:45 přivítají Pražané na ledě v Edenu celek Piráti Chomutov. V tomto zápase budou naopak favorité dle papírových předpokladů svěřenci Ladislava Slížka.

9. třída

Devítka atakuje čelo tabulky své soutěže, avšak z posledních dvou zápasů vytěžili slávisté pouze remízu a prohru. Na ledě Kobry budou chtít zlepšit svou bilanci a vrátit se zpět na vítěznou vlnu. I devátá třída svůj zápas rozehraje v sobotu. Úvodní buly je naplánováno na 12:00. Další vítězství se bude devátá třída poté snažit přidat hned v neděli, kdy od 14:00 rozehraje doma duel s jihočeským Táborem.

8. třída

V aktuální sezóně stále neporažení. Osmá třída si drží velice dobrou vizitku, kterou potvrdila na ledě Mladé Boleslavi a následně doma se Spartou, kterou přejela výsledkem 8:2. Červenobílí ale musí nadále potvrzovat své kvality, čelo tabulky je totiž dost našlapané. V sobotu čeká osmáky zápas v Letňanech s tamějšími Letci, zápas začíná v 11:00 a mladíci Slavie vaší případnou podporu jistě ocení.

7. třída

Slávisté se po druhém skalpu Plzně v letošní sezóně tentokrát představí jako hosté. Nebudou však muset cestovat příliš daleko. Sedmáky čeká v sobotu od 10:00 duel s pražskou Kobrou. První vzájemný zápas v této sezóně dopadl jednoznačně lépe pro Slavii, která svého soupeře deklasovala 12:0. Červenobílý triumf režírovali zejména útočník David Krčál a obránce Max Pšenička. První jmenovaný nasbíral šest kanadských bodů v zápase, druhý zapsal bodů pět.

To ale není všechno. Sedmou třídu čeká mistrovský zápas i v neděli. Od 12:00 na domácím ledě přivítají svěřenci Petra Tejrala Tábor. Přidají zatím neporažení sedmáci na své konto další dvě vítězství?

6. třída

Šesťáci mají za sebou úspěšný duel s Mladou Boleslaví a na tento triumf se budou snažit navázat hned v dalším zápase. Druhé vítězství v nadstavbové části se budou snažit hráči ročníku 2008 a mladší přidat v zápase s letňanskými Letci. V malém pražském derby se s Letňany mladí slávisté poměří poprvé v tomto ročníku. Utkání startuje v sobotu na letňanském ledě v 9:00.

Autor Martin Kamenik
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více