Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
10. září 2020

Preview mládeže: Deváťáci a sedmáci poprvé v akci

Jedinou mládežnickou kategorií, která již vstoupila do sezony, jsou zatím junioři, to se ale nadcházející víkend změní. Do akce se totiž dostanou hráči 9. a 7. třídy, dorost pak ve čtvrtek posledním utkáním zakončuje přípravu.

Junioři

První dva zápasy nového ročníku odehráli doma, nyní čeká juniory dvojboj na kluzištích soupeřů. Nejprve se v pátek představí ve Zlíně, o den později pak zavítají na duel s Kometou Brno. Dokáží sešívaní navázat na poslední vítězství 4:3 proti Hradci Králové?

Dorost

Ve čtvrtek se dorostenci představí ve svém posledním přípravném zápase, když v Edenu přivítají Mladou Boleslav. Svěřenci Ladislava Slížka z předchozích šesti utkání třikrát vyhráli, dvakrát prohráli a jednou remizovali. Naposledy si poradili právě na ledě Středočechů 4:0. Do sezony vstoupí příští čtvrtek proti Českým Budějovicím.

9. třída

Hráči Kladna budou soupeřem deváťákům, kteří vstoupí do nového ročníku domácím utkáním v sobotu. Přijďte je podpořit, aby vstup do sezony zvládli vítězně!

7. třída

Stejný soupeř jako na deváťáky čeká rovněž na hokejisty 7. třídy. I oni hostí Rytíře v sobotním domácím utkání. V loňské sezoně se tito dva soupeři nestřetli – dopadne první vzájemné klání úspěšněji pro domácí?

Autor Šimon Rogner
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více