Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
10. října 2019

Preview mládeže: Juniorská pauza i hokejová sobota v Edenu

Sešívané mládežníky čeká další kapitola v jejich ligách. Junioři si v následujícím víkendu od zápasů odpočinou, ostatní však budou srdnatě bojovat o další cenné body. Všechny slávistické kategorie se navíc představí v Edenu. Povede se červenobílým na domácím ledě uspět a udržet se na předních pozicích svých soutěží?

Dorost

Jako první se v Edenu představí dorostenci, kterým se zatím v sezoně daří. Už ve čtvrtek 10. října se na domácím ledě utkají s Libercem. Bílí Tygři jsou zatím se 14 body na pátém místě tabulky Střed a sešívaní tedy půjdou do duelu jako mírní favorité. Budou si však muset dávat pozor v obraně, protože Severočeši už v sezoně vstřelili 40 branek.

Hned v sobotu bude dorost o body bojovat opět doma ve Vršovicích. Do Edenu přijede Havlíčkův Brod, jenž je v tabulce jen tři body za Libercem. Hosté si budou chtít svou prozatímní bilanci vylepšit, a tak nečeká sešívané nic lehkého.

9. třída

Deváťáky čeká v sobotu malé pražské derby. V Edenu se představí pražská Hvězda a slávisté půjdou do zápasu v dobré náladě. V posledním utkání totiž nadělili sešívaní Kobře hned 14 gólů. Povede se domácím nastřílet i dalšímu pražskému týmu tolik branek?

8. třída

Osmáci budou hrát po týdnu bez zápasu. I oni stejně jako deváťáci budou hrát v sobotu na domácím ledě. Do Edenu dorazí kladenští Rytíři, kteří budou chtít Slavii oplatit porážku z prvního kola. V duelu, který se hrál na začátku září na Kladně, totiž Pražané zvítězili v poměru 7:4.

7. třída

Sedmáci se stejně jako jejich o dva roky starší kolegové z 9. třídy utkají s Hvězdou Praha. V minulém duelu se sešívaným dařilo. V malém pražském derby porazili Kobru vysoko 12:0. Doufejme tedy, že mladým slávistickým nadějím během týdne nezvlhl střelný prach.

6. třída

Stejně jako ostatní kategorie i šesťáci se v sobotu představí na domácím ledě. Soupeřem jim bude, podobně jako 8. třídě, Kladno. Sešívaní odehráli poslední zápas také ve vysokém tempu a povedlo se jim vsítit hodně branek, což je ostatně jejich norma. Uvidíme, zda se povede Pražanům zopakovat výborný výkon z posledního vzájemného duelu, v němž Rytíře porazili vysoko 10:4.

Autor Michal Toman
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více