Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
13. února 2020

Preview mládeže: Sedmá třída bude hájit proti Plzni neporazitelnost

Další zápasy jsou v programu mládežnických kategorií. Juniorka se představí doma v derby se Spartou. V sobotu se představí i dorost, který cestuje na Kladno. Devítka a sedmička se poměří s Plzní, osmička a šestka s Boleslaví.

Junioři

Juniorku čeká derby doma se Spartou, kterou by slávisté rádi zastavili v rozletu. Červenobílý celek má za sebou utkání v Litvínově. Tento zápas ztratili svěřenci trenéra Vebera až v prodloužení. Junioři jsou v tabulce DHL Superpoháru na poslední příčce, ale nic není ztraceno. Slávisté mají před sebou ještě šest utkání, které mohou zapříčinit vzestup na postupové místa. Utkání s rivalem z Holešovic začíná v sobotu v 17:30 na domácím ledě v Edenu.

Dorost

Dorostenci mají na programu utkání na kladenském zimním stadionu s Rytíři. Svěřenci trenéra Slížka mají za sebou nepovedený duel s Plzní, které slávisté podlehli o pět branek. Reputaci si budou chtít sešívaní hokejisté napravit v sobotu od 13:00 na Kladně. Celek ze středních Čech dokázali slávisté v prvním vzájemném měření sil v prosinci jasně porazit 5:0.

9. třída

Devítka měla uplynulý víkend sehrát derby se Spartou, to se však odložilo a sešívaní hokejisté budou moct využít přebytek sil do víkendového dvojboje s Plzní a Táborem. Sobotní duel v západočeském městě může Slavii pomoct ve stíhání právě Škody a Kohoutů, kteří mají náskok pět, respektive šest bodů. Deváťáci mají oproti Plzni dva zápasy k dobru a o jeden zápas odehráno méně než Tábor, se kterým se Slavia popasuje v neděli v Edenu od 11:30.

8. třída

Osmou třídu čeká v sobotním programu na domácím ledě od 14:30 celek Mladé Boleslavi, který je v nadstavbové tabulce na pátém místě. Osmáci jsou druzí a pronásledují rivala z Holešovic, který má na Slavii náskok čtyři body. Červenobílí hokejisté ale mají dva zápasy k dobru. Bruslaře již osmička dokázala na začátku prosince přetlačit na jejich ledě 5:4.

7. třída

Dominance sedmé třídy pokračuje. Slávisté vedou tabulku své skupiny o osm bodů před pražskou Hvězdou. Slávisté mají na kontě dvacet výher a pouhou jedinou remízu. Nadvládu nad soutěží mohou potvrdit svěřenci Petra Tejrala v Plzni, kterou sedmáci již dvakrát porazili po výsledcích 11:3 a 6:2.

6. třída

Přehled programu na následující víkend zakončujeme u šesté třídy, která se v sobotu chystá na domácí utkání s Mladou Boleslaví od 12:30. První měření sil mezi celky v nadstavbě vyznělo lépe pro Slavii, která díky čtyřem trefám Adama Kellera přetlačila středočeský celek 6:4. Šesťáci jsou v nadstavbové tabulce na šesté příčce, Boleslav je na místě posledním.

Autor Martin Kamenik
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více