14. srpen
Jihlava Slavia
14:00
15. srpen
Slavia
 
VSTUPENKY
Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
2. dubna 2023

Sedmáci vezou z turnaje v Linköpingu zlaté medaile

Hokejisté sedmé třídy ovládli turnaj Stangebro Cup v Linköpingu. Kromě turnaje odehráli ve Švédsku tři přátelské zápasy a za celý trip nebyli ani jednou poraženi. Vrcholem byl zisk zlatých medailí.

Úterý 28.3., Slavia - Rögle BK 2:2
Svěřenci trenérů Davida Kuny a Petra Tejrala se v prvním utkání na jejich tripu utkali na domácím stadionu Rögle BK, který hraje nejvyšší švédskou Elitserien, se stejně starým výběrem domácího týmu a uhráli s ním remízu 2:2. Švédové dvakrát vedli, slávistům se ale povedlo pokaždé vyrovnat, o branky se postarali Dominik Flossmann a Nikolas Mikeš.



Středa 29.3., Slavia - West Coast Hockey Select 9:1, Slavia - Meijer Hockey Clinics 5:0
Ve středu se slávisté přesunuli do Jönköpingu, kde odehráli dvě utkání. Výhru 9:1 proti týmu West Coast Hockey Select řídil Adam Hlaváček, který vstřelil čtyři branky, o další trefy se pak postarali Keller, Stolz, Vostarek, Kucer a Macháček.

Ve druhém utkání porazili po výborném výkonu Meijer Hockey Clinics 5:0. Dva góly tentokrát vstřelil Matyáš Kucer, prosadili se i Hlaváček, Keller a Hošek. Po celkem třech přípravných utkáních čekala slávisty cesta na turnaj Stangebro Cup.



Pátek 31.3., Slavia - Linköping 5:2, Slavia - Farsta FOC 11:0
Sedmáci vstoupili do turnaje v Linköpingu výhrou nad domácím týmem 5:2. Slávisté sice v utkání dvakrát prohrávali, po vyrovnané první polovině rozhodlo jedno střídání, ve kterém dal Adam Hlaváček dvě branky. O další se postarali Keller, Flossmann a Isaev.

Ve druhém utkání pak svěřenci Davida Kuny a Petra Tejrala smetli Farstu jednoznačně 11:0. Tři góly dal tentokrát Maxim Isaev, po dvou trefách přidali Hlaváček a Keller, jednou se prosadili Adamec, Pavel, Hošek a Mikeš.



Sobota 1.4., Slavia - HV 71 11:3, Slavia - Västeras IK 12:0, Slavia - IF Troja-Ljungby 4:2
Slávisté pokračovali ve výborných výkonech i ve druhém dni turnaje. V sobotu ráno si nejprve poradili s HV 71 vysoko 11:3, kdy se opět blýskl Adam Hlaváček, který skóroval čtyřikrát. Dvě branky zaznamenali Hošek a Adamec, další přidali Lokvenc, Mikeš a Kucer.

Ve druhém utkání rozstříleli Västeras 12:0 (Branky: 2x Hlaváček, 2x Flossmann, Adamec, Kucer, Hošek, Vostarek, Keller, V. Oplt, Mikeš, Isaev) a v posledním zápase skupiny v nejtěžším utkání porazili Troju-Ljungby 4:2, kdy v závěru strhli vítězství na svoji stranu z dorážky Hošek a po hezky sehrané situaci 2 na 1 Flossmann. Předtím skórovali Macháček a Hlaváček. Slávisté ze skupiny z prvního místa.



Neděle 2.4.
Čtvrtfinále: Slavia - Linköping Vit 10:0

Nedělní program zahájili sešívaní drtivým vítězstvím nad druhým týmem Linköpingu. Na výhře 10:0 se hattrickem podílel Ondřej Oplt, dva góly vstřelili Isaev, Flossmann a Hlaváček a jednu trefu zaznamenal Hošek.

Semifinále: Slavia - Flemingsbergs IK 10:2
Také v semifinále nastříleli slávisté svému soupeři deset branek. Tentokrát zaznamel hattrick Adam Hlaváček, dvakrát se trefili Ondřej Oplt, Hošek a Kucer a jednou Isaev.

Finále: Slavia - IK Sätra 5:2
Ve finále se potkaly dva v turnaji neporažené týmy a slávisté v něm svého švédského soupeře udolali 5:2. O branky se postarali Vostárek, Hlaváček, Ondřej Oplt, Hošek a Flossmann. Cenu pro nejlepšího hráče týmu získal Adam Hlaváček, který získal podepsaný švédský dres.



Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
A-TÝM 24.7.2024

Přípravné zápasy: Slavia vyráží na dva turnaje, třikrát se představí v Edenu

Slávisté v přípravě před sezonou vyrazí na turnaje do Pardubic a Deggendorfu, představí se na ledě Kladna a v domácím prostředí přivítají Selb, Lipsko a Pardubice B. Celkem mají v plánu osm zápasů.

Číst více
A-TÝM 22.7.2024

Winter Hockey Games? Výjimečný zážitek pro nás i pro fanoušky, shodují se slávisté

Slávisty čeká v prosinci unikátní zážitek, v rámci série Winter Hockey Games odehrají v Praze zápas proti Vsetínu pod širým nebem. Utkání je na programu v neděli 8.12. od 12:30 na Letenské pláni. ...

Číst více
ROZHOVORY 19.7.2024

Věřím, že Slavia bude mít úplně jiné sezony, než byly poslední dvě, říká Totter. Proč se rozšířil realizační tým?

Slávisté vstupují do nové sezony s posilami nejen v hráčském kádru, ale i v realizačním týmu. Hlavní trenér Aleš Totter bude mít k sobě k dispozici nové asistenty, dovednostního kouče či analytika. ...

Číst více
ROZHOVORY 17.7.2024

Rád bych hrál v horních patrech tabulky, kam Slavia patří, burcuje Kajínek

David Kajínek, který před pár dny oslavil šestatřicáté narozeniny, za svoji dosavadní kariéru načerpal celou řadu zkušeností, teď by je rád předal mladším. „Chtěl bych jim pomoci, ať rostou a jsme ...

Číst více