Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
27. října 2019

Shrnutí mládeže: Junioři loupili v Třinci, sedmáci mají sto gólů

Sešívaným mládežníkům se v uplynulém týdnu dařilo. Na ligových kolbištích uspěly všechny kategorie. Juniorka zaznamenala první venkovní výhru v sezoně, když si vyšlápla na třinecké Oceláře. Sedmáci zase doma rozdrtili Třemošnou a přehoupli se přes stovku vstřelených branek v sezoně.

Junioři

Juniorka se v týdnu představila dvakrát na venkovním ledě. V pátek nastoupili sešívaní proti Vítkovicím a v sestavě se objevil i obránce Milan Antoš. Ani s jeho pomocí však nedokázali červenobílí Rideru přemoci a nakonec jí podlehli 0:2. Reportáž ze zápasu naleznete zde.

Po vítkovickém nezdaru se Pražané přesunuli do Třince, kde se o den později postavili domácím Ocelářům. A bylo z toho první venkovní vítězství v sezoně! V utkání se zaskvěli hlavně dvougólový Petrák a tříbodový Janča. I díky nim vybojovali slávisté všechny tři body za výhru 4:2. Přečíst si o tom můžete zde.

Dorost

Dorostenci se představili už ve čtvrtek, kdy zavítali do Pardubic. S Dynamem sehráli sešívaní velice dramatický zápas. Pražané prohrávali už 0:3, ale v samotném závěru základní hrací doby dokázali vyrovnat a dotáhnout duel až do samostatných nájezdů. V těch byli ale úspěšnější domácí a Slavia tedy nakonec brala pouze bod. Více naleznete zde.

V sobotu nastoupili slávisté před domácím publikem v Edenu, kde se utkali s českobudějovickým Motorem. Pražané vstoupili do utkání výtečně, když už po dvou minutách vedli 2:0. Hosté však ještě do přestávky snížili a sešívaní rozhodně neměli nic jisté. Nakonec ale po výhře 4:2 zůstaly všechny body v Praze. O zápase jsme psali zde.

9. třída

Deváťáci se v sobotu utkali s Třemošnou a zápas se jim povedl náramně. Hostům nedovolili sešívaní ani gól a sami se naopak trefili hned sedmkrát. Po jasné výhře 7:0 si tak připsali tři body do tabulky a odčinili porážku s Táborem. Vítězství dirigovali hlavně útočníci Tomas a Vosmík. První jmenovaný se blýskl čistým hattrickem, druhý zaznamenal jeden gól a čtyři asistence.

8. třída

Osmá třída nastoupila v neděli k poslednímu zápasu v první části sezony. V zápase proti Černošicím hájili červenobílí neporazitelnost a úkol se jim podařilo splnit náramně. Na domácím ledě zvítězili vysoko 9:0 a do další části sezony půjdou v psychické pohodě.

7. třída

Sedmáci jsou zatím v letošní sezoně naprosto suverénní a nic na tom nezměnil ani sobotní duel s Třemošnou. Pražané na domácím ledě svého soupeře doslova rozdrtili a vyhráli bez problémů 26:1. Vysokým vítězstvím se navíc přehoupli přes hranici sta vstřelených gólů a to mají za sebou teprve osm zápasů.

6. třída

Šestá třída nastoupila v neděli na domácím ledě proti Černošicím. V dopoledním duelu chtěli sešívaní navázat na dvě výhry z minulého týdne a zároveň vrátit hostům porážku z prvního vzájemného utkání. A to vše se jim povedlo do puntíku splnit. Sešívaní nedovolili svému soupeři žádný gól a po vysoké výhře 5:0 brali všechny tři body.

Autor Michal Toman
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více