Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
4. října 2020

Shrnutí mládeže: Víkend bez porážky a čtvrteční výhra dorostu v Táboře

Další víkendový program je minulostí. Sešívaní junioři ukořistili ze dvou domácích utkání tři body. Dorostenci převálcovali ve čtvrtek Tábor. Osmáci, sedmáci i šesťáci svá utkání taktéž spolehlivě dovedli do vítězného konce.

Junioři

Nejstarší mládežnická kategorie má za sebou další dvě utkání Juniorské ligy akademií. Páteční střetnutí se juniorům příliš nevydařilo. Ve vyrovnaném duelu nakonec tahali Pražané za kratší konec. Jedinou branku celku sešívaných vstřelil obránce Mikuláš Hovorka. Více se o utkání můžete dočíst na tomto odkazu.

V sobotu dorazil do Edenu další vzdálený soupeř. Třinecké Oceláře v zápase plném zvratů nakonec slávisté přetlačili 4:3. Filip Štrombach zapsal dva kanadské body. Dvě asistence u branek Slavie si připsal Mikuláš Hovorka. Reportáž z utkání si můžete přečíst zde.

Dorost

Již ve čtvrtek sehráli své utkání sešívaní dorostenci. Svěřenci Ladislava Slížka zamířili na led Tábora a v jednoznačném zápase si připsali pohodlnou výhru 8:1. Velkou měrou k tomu přispěl útočníci Radek Tomas, který se trefil hned čtyřikrát. Lukáš Strnad, který se trefil jednou a přidal pět přesných přihrávek. Vojtěch Malínek pak přispěl jedním gólem a čtyřmi asistencemi. Více se o utkání dozvíte v tomto odkazu.

9. třída

Utkání deváťáků s PZ Kladno, které se mělo odehrát v sobotu v Edenu bylo odloženo. Další utkání odehraje celek kouče Kucharčíka v sobotu 10. října proti Třemošné.

8. třída

Osmáci Slavie mají za sebou také soutěžní utkání. V sobotu svěřenci trenéra Petra Tejrala porazili na domácím ledě Kobru Praha 5:1. Tři asistence zapsal Artur Matějovský. Dvě branky vstřelil Tomáš Poletín. Osmou třídu čeká v první fázi soutěže ještě trojlístek Mělník, Černošice a Velké Popovice.

7. třída

Ani páté utkání v této sezóně nepřichystalo pro sedmáky porážku. PZ Kladno si odvezlo v neděli z Edenu jedenáctibrankový příděl. Velkou zásluhu na výhře 11:5 měli zejména Matěj Chylík, který se trefil do černého hned čtyřikrát a obránce Daniel Skyba, jenž se gólově prosadil jednou a přidal navrch dvě asistence. Dva gólové zásahy přidali také forvardi Bartoloměj Šikl, Jakub Borovička a David Huk.

6. třída

V sobotu se na domácím ledě v Edenu představila šestá třída a v utkání s Kobrou Praha nadělovala. Konečné skóre na ukazateli skóre bylo 20:1. Sešívaní šesťáci tak za dvě utkání v soutěži nastříleli již úctyhodných 57 branek!

Autor Martin Kamenik
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více