Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
1. září 2020

Slavia zúžila kádr, tým opouští trojice hráčů

Obránci Dominik Valík a Ondřej Holý a útočník Dávid Kohút se neprobojovali do kádru Slavie pro nadcházející sezonu. Valík odchází na hostování do Třebíče, Holý na Kobru, Kohút dostal svolení najít si jiné angažmá.

Dvaadvacetiletý obránce Dominik Valík míří do Třebíče na hostování do konce letošní sezony, vrací se tak do míst, kde s hokejem začínal. Ve Slavii odehrál 58 prvoligových utkání, v nichž nasbíral 6 bodů za 1 gól a 5 asistencí.

Stejně starý Dávid Kohút odehrál v Chance lize v dresu Slavie celkem 78 utkání a zapsal v nich 18 bodů za 5 gólů a 13 asistencí. Slovenský forvard dostal od klubu svolení hledat si jiné angažmá.

Dvacetiletý odchovanec Slavie Ondřej Holý sbíral v loňské sezoně první zkušenosti se seniorským hokejem ve druhé lize a letos se připojil k A-týmu v rámci zkoušky, místo si ovšem během přípravného období nevybojoval a míří na Kobru.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
OHLASY - VIDEO 29.3.2024

Cesta do Šumperku bude dlouhá, nic nepodceníme, hlásí junior Sander

I ve druhém semifinále slávističtí junioři jasně vyhráli. První ze sedmi gólů dal útočník Karel Sander, který se v play-off trefil podruhé. „Určitě jsme spokojení. S kluky jsme si ale říkali, že se ...

Přehrát video
ZÁPASY - MLÁDEŽ 29.3.2024

Junioři i podruhé porazili Šumperk a mají postup na dosah

I ve druhém utkání semifinále byli slávističtí junioři efektivní a díky třem gólům v první třetině si došli pro vítězství 7:1. V sérii tak vedou 2:0 na zápasy. Druhý hattrick po sobě nasázel Vojtěch ...

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více