Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
PREVIEW
27. ledna 2023

Souboj tabulkových sousedů. Slávisté přivítají Přerov

Se svým sobotním soupeřem mají slávisté negativní bilanci, proti Přerovu totiž v této sezóně ještě nevyhráli. Nyní však můžeme očekávat vyrovnanou bitvu dvou tabulkových sousedů. S platnou vstupenkou na hokej navíc mohou fanoušci zdarma navštívit večerní zápas Slavie v Národní basketbalové lize.

42. kolo Chance ligy: HC Slavia Praha vs. HC ZUBR Přerov

Porovnání týmů
7. místo (59 b.)
Tabulka
6. místo (65 b.)
114:109
Skóre
103:92
Lukáš Žejdl (17+12)
Lídr bodování
David Březina (17+13)
Lukáš Žejdl (17 gólů)
Nejlepší střelec
David Březina (17 gólů)
Karel Klikorka (6+20)
Nejproduktivnější obránce
Robert Černý (5+11)
Roman Málek (91,76 %)
Tomáš Volevecký (78,57 %)
Brankáři
Michal Postava (93,14 %)
Michael Petrásek (93,57 %)
Sokolov – Slavia 3:5
Poslední zápas
Třebíč – Přerov 2:0

Slávističtí fanoušci se mohou těšit na červenobílé odpoledne v Edenu. HC Slavia Praha totiž ve spolupráci s basketbalovým týmem Slavie přichystala speciální spolupráci. Se vstupenkou na hokejové utkání proti Přerovu mohou diváci zdarma navštívit i večerní utkání Národní basketbalové ligy mezi Slavii a Ostravou, které startuje v 18:30 v nedaleké sportovní hale v Edenu.

Sešívané hokejisty čeká v sobotu neoblíbený soupeř. Zubry totiž nedokázali porazit v aktuální ani minulé sezóně. V probíhajícím ročníku byli nejblíže výhře hned v prvním vzájemném utkání v září, kdy ztratili dvoubrankové vedení a padli 2:3 po nájezdech. Ve zbylých dvou zápasech se následně slávisté nedokázali ani jednou střelecky prosadit a Hanákům podlehli 0:3 a 0:2.

Přerov se zatím drží na poslední pozici zajišťující postup rovnou do čtvrtfinále play-off. Pouze o příčku níže se nachází sedmá Slavia. Přerovští mají však kromě šestibodového náskoku na Pražany navíc ještě jeden zápas k dobru.

Po střeleckém představení proti Baníku Zubři dvakrát zaváhali

Přerov si v minulém týdnu připsal nevídané vítězství, když na domácím ledě rozstřílel Sokolov vysoko 12:4. Střelecká forma však Zubry v dalších dvou utkáních opustila. Proti Litoměřicím se trefili pouze jednou a prohráli 1:2, v Třebíči pak Přerovští vyšli střelecky úplně na prázdno a odvezli si porážku 0:2.

Slávisté před týdnem na domácím ledě přišli o svou novoroční neporazitelnost. Stejně jako Zubři si nevěděli rady s kvalitní obranou Třebíče a prohráli 1:2. Na střetnutí s Přerovem se však sešívaní na rozdíl od svého soupeře naladili vítězně, když ve středu přehráli Sokolov ve vyrovnaném utkání 5:3.

Proti Baníku si navíc červenobílí zvedli sebevědomí v přesilových hrách. Hned čtyři z pěti vstřelených branek totiž dokázali zaznamenat právě v početních výhodách. Hattrick si přitom připsal kapitán Tomáš Knotek, který se tak trefil ve druhém utkání v řadě po svém návratu po zranění.

Přijďte v sobotu podpořit sešívané hokejisty a basketbalisty do Edenu. Hokejové utkání proti Přerovu startuje v 15:00, basketbalisté pak svůj duel s Ostravou začínají v 18:30. Pokud se nedostavíte do Edenu, můžete odpolední dění na zimním stadionu sledovat alespoň online na Hokejka TV nebo na www.onlajny.com.

Autor Jiří Petr
Nepřehlédněte
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Napřed dřina, pak šampus. Makali jsme na to jedenáct měsíců, říká Luboš Jenáček

Před sezonou přišel Luboš Jenáček do Slavie, aby dovedl juniorku do extraligy, a svůj cíl splnil na sto procent. Sešívaní byli pod jeho vedením dominantní po celou sezonu a teď si užívají oslavy. ...

Přehrát video
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Z naší strany to byla hodně dominantní sezona, pochvaluje si brankář Jiří Tesař

Po celou sezonu byl Jiří Tesař oporou v zádech pro slávistické juniory a nic se na tom nezměnilo ani v play-off. Ve čtvrtfinále a semifinále si rozdělil práci s Tomášem Voleveckým, ve finále zvládl ...

Přehrát video
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Bilance 9:0 v play-off? Bez nasazení a úsilí bychom takhle úspěšní nebyli, říká Vašíček

Slávisté nasázeli v play-off Ligy juniorů neuvěřitelných 57 gólů v 9 zápasech a projeli třemi sériemi play-off bez prohry. „Byl to pro mě skvělý zážitek, tuhle skupinu lidí si budu navždycky ...

Přehrát video