Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZPRÁVY Z KLUBU
28. listopadu 2019

Startuje IV. charitativní týden Chance ligy. Zapojte se i vy!

Slavia se stejně jako v loňském roce zapojí do Charitativního týdne Chance ligy. Unikátní akce, která proběhne v týdnu od 30. listopadu do 7. prosince 2019, se účastní všechny týmy Chance ligy, jež tak společně pomohou dobré věci. Přineste plyšáky, hračky či další potřebné věci na zápasy s Prostějovem nebo Kadaní a my je za vás předáme dětem z Klokánku.

Výtěžek ze čtvrtého ročníku akce poputuje na konto projektu Klokánek organizace Fond ohrožených dětí. Dárečky získané ze sbírky při domácích zápasech Slavie pak hráči rozdají v jednom z pražských Klokánků. Pokud Vaše srdce bije nejen pro hokej, ale i pro dobrou věc, rozhodně si tuto akci nenechte ujít.

Po charitativní sbírce na stadionu se děti z pražského Klokánku mohly v loňském roce těšit z velkého množství hraček a různých dárků. Ty jim navíc v předvánočním čase předali hráči A-týmu. Díky charitativní aukci hokejových relikvií a zážitků navíc přibylo na konto projektu Klokánek takřka 50 tisíc korun. Stejná akce se napříč Chance ligou chystá i letos. Zcela dobrovolně se do ní zapojí všechna mužstva soutěže. Pojďte také přispět na dobrou věc. A jakým způsobem můžete pomoci?

Sbírka na stadionech

Máte doma plyšáky, hračky, knížky nebo pastelky, které by ještě někomu mohly udělat radost? Přineste je na domácí zápasy 2. 12 a 7. 12. 2019, kde budou u vstupu pro tyto účely připraveny speciální boxy. Po skončení pondělního zápasu s Prostějovem můžete vhodit plyšáky i na ledovou plochu. Pokud nenajdete nic, a přesto chcete pomoct, můžete přinést balení plenek, vlhčené ubrousky, dětské hygienické potřeby nebo pastelky či fixy a jakékoliv školní potřeby. I sebemenší drobnost se dětem bude hodit. Dárečky, které se vyberou, za vás pak hráči Slavie odvezou dětem z Klokánku.

Charitativní aukce

V rámci Charitativního týdne bude v sobotu 30. 11. spuštěna internetová aukce hokejových relikvií a zážitků, jež poběží 14 dní. Výtěžek bude věnován organizaci Klokánek, která jej rozdělí do všech svých zařízení po celé republice. Na aukci se můžete podívat od soboty na stránce sportovniaukce.cz . A na jaké slávistické předměty se v aukci můžete těšit?

Hraný slávistický dres Zdeňka Kubici ze sezony 2018/2019 s podpisy všech hráčů současného kádru A týmu

Hraný slávistický dres Dominika Šorfa ze sezony 2018/2019 s podpisy všech hráčů současného kádru A týmu

Hraný slávistický dres Dominika Valíka ze sezony 2018/2019 s podpisy všech hráčů současného kádru A týmu

2 x originální slávistický puk z letošní sezony Chance ligy s podpisem Petra Vampoly

Aukce se rozběhne v sobotních 17:00 a najít ji můžete ZDE.

Autor Martina Kramerová
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více