Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
17. března 2019

Trenér dorostu Antoš: Proti Liberci chceme do rozhodujícího zápasu

Dorost Slavie má již po základní části a dokonce i po finálové nadstavbě ELIOD Ligy. Sešívaní se přes základní část přehnali jako Nikita Kučerov kanadským bodováním NHL a zakončili ji na solidním druhém místě. Ve finálové nadstavbě se ze začátku trochu trápili, ale v posledních čtyřech zápasech se tým Milana Antoše rozjel a čtyřmi výhrami v řadě ukázal připravenost na nadcházející čtvrtfinále, ve kterém vyzve silné Bílé tygry z Liberce.

Milan Antoš (* 5. 3. 1970)

  • Je odchovancem Slavie.
  • V sezóně 02/03 získal se Slavií titul.
  • Hrával také za: Jihlavu, Plzeň, Ústí a Litoměřice
  • Trénuje dorost Slavie a komentuje na ČT sport.
  • Za Slavii jako hráč nasbíral 222 bodů.

Pane Antoši, jak vůbec zhodnotit základní část a finálovou nadstavbu z pohledu kouče?
Finálová nadstavba se nám ze začátku nedařila, ale teď na závěr se mi zdá, že si všechno sedlo a kluci v posledních zápasech ukázali dobrou připravenost na blížící se čtvrtfinále a jsme rádi, že to tak dopadlo, jinak základní část se z naší strany velice povedla.

Jak se osobně těšíte na čtvrtfinále vy a jak se na něj těší vaši svěřenci?
Já osobně se těším moc, ale Liberec je pro nás velice silný soupeř. Víme, že mají výborné hráče, kteří umějí parádně hrát do útoku, a také jsou velcí a silní na puku, takže se na tyto duely budeme muset připravit, abychom to zvládli. Jinak kluci se také určitě moc těší, jsou již teď nažhavení a těší se, že se s Libercem trochu popasují.

Je nějaká taktika se kterou chcete na Tygry z Liberce vyzrát?
Určitě nechceme nic měnit, sice jsme se rozhodovali, jestli více bránit nebo setrvat u hry, kterou hrajeme, a nakonec jsme se rozhodli, že radši zůstaneme u toho našeho stylu hry a nebudeme nic měnit.

17.3.
Čeká dorostence první čtvrtfinálové utkání proti Liberci
Milan Antoš v dresu Slavie

Bude nějaká speciální příprava na soupeře?
Ne, dáme si den volna a pak si něco řekneme a půjdeme do boje. Tady to play-off je hrozně rychlé, hraje se pouze na dva vítězné zápasy a nechceme, aby nám něco uteklo.

Jaké úspěchy od týmu očekáváte?
Úspěch by určitě byl, kdybychom postoupili přes Liberec. Jak jsem již říkal Liberec je hrozně silný soupeř a hrozně těžko se to odhaduje, ale chtěli bychom vyhrát alespoň jeden zápas a dotáhnout to do třetího rozhodujícího a přes Liberec postoupit.

Autor Filip Nochta
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více