Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
21. září 2021

V Edenu proběhla tradiční a úspěšná akce Pojď hrát hokej

V úterý 21. 9. 2021 se na Zimním stadionu Eden konala už tradiční akce s názvem Týden hokeje v rámci projektu Pojď hrát hokej. Oficiální začátek byl naplánovaný na 17:00, už po čtvrté hodině se ovšem na domácím stánku Slavie objevovaly první děti. Nakonec jich dorazilo 69, z nichž hned 43 dětí zavítalo na akci vůbec poprvé.

Všichni malí účastníci se za pomoci rodičů nebo rodinných příslušníků zaregistrovali a v centru mládeže si vyzkoušeli první hokejové dovednosti. Nechyběla střelba na branku ani slalom s pukem mezi kužely. Každé z dětí dostalo při registraci několik dárků, jedním z nich byl i reprezentační dres s novým logem Českého hokeje. Ten si mezi všemi našel velkou oblibu. Děti pak využijí i další dárky v podobě láhve na pití nebo klíčenky.

Po půl hodině stráveném v centru mládeže se děti dostaly i na led. Jednu třetinu ledu si pro sebe vzali kluci, kteří už hokej hrají, aby svým budoucím kamarádům předvedli, co se už naučili a jaká je hokej zábava.

Následně se děti nechaly společně vyfotit a pokračovaly v připravených aktivitách.

Ti zdatnější si na jedné čtvrtině ledové plochy mohli proti sobě zahrát s pukem, což si našlo velkou oblibu a k vidění bylo hodně radosti na všech dětských tváří. Na jedné části kluziště pak bruslili úplní začátečníci s pomocí hrazdiček a slávistických juniorů.

Někteří si pak mohli vyzkoušet ukázky tréninků, jako bylo bruslení mezi kužely, další zase driblovali s pukem za pomoci pomůcek. Velkou zábavou pro děti byla i hra v podobě sběru plastových míčků rozházených po ledě a jejich umístění do připravených pneumatik. Všichni si akci užili a odnesli si s sebou domů spoustu hezkých zážitků.

Autor David Mencl
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více