Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
23. září 2020

Vstupenky na sobotní zápas s Vrchlabím v prodeji!

Vstupenky na sobotní zápas s Vrchlabím jsou v prodeji ONLINE. Vzhledem k nařízením Ministerstva zdravotnictví budou opět otevřeny pouze sektory na sezení, fanoušci, kteří mají permici na stání, si mohou vyzvednout lístek zdarma dle pokynů v článku. Zápas začíná už v 16:00!

Vstupenky na sobotní utkání proti Vrchlabí (26.9., 16:00) jsou v prodeji ONLINE nebo v den zápasu na místě. Pokladny budou otevřeny dvě hodiny před zápasem, ale fanouškům doporučujeme, aby využili předprodeje přes internet.

V Edenu mohou být opět obsazena pouze místa na sezení. Níže naleznete plánek stadionu, který je rozdělen na dvě zóny. Každá má svůj vlastní vstup a fanoušci mezi nimi nebudou mít možnost přecházet. Pro hosty je určen sektor A.

Fanoušci, kteří si zakoupili permanentku na stání, si mohou na následující zápas vyzvednout vstupenku na sezení do sektoru E (ten bude určen výhradně pro fanklub a domácí fanoušky) prostřednictvím tohoto odkazu nebo u slečny Mickové v kancelářích marketingu (úterý 22.9. 9-12 13-16, čtvrtek 24.9. 9-12 13-16, pátek 25.9. 9-12).

Pro fanoušky, kteří mají zakoupenou permanentku na sezení, se nic nemění a sedají si na své místo.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
A-TÝM 18.3.2024

Aleš Totter povede Slavii i v nadcházející sezoně

Hlavním trenérem slávistického A-týmu bude i v příští sezoně Aleš Totter. Dvaapadesátiletý kouč přebíral Slavii v listopadu loňského roku na 13. místě a tým nakonec dovedl do předkola Chance ligy.

Číst více
OHLASY - VIDEO 18.3.2024

Jsme v půlce, chceme do Poruby s dvěma výhrami, hlásí Jokl

Jako hotovou polovinu úkolu hodnotí Tomáš Jokl první výhru juniorů ve čtvrtfinále s Porubou. Kapitán Slavie k ní přispěl přesnou trefou v 15. minutě první třetiny, v níž sešívaní o vítězství ...

Přehrát video
ZÁPASY - MLÁDEŽ 18.3.2024

Junioři jdou v úvodu čtvrtfinále do vedení

Sešívaní junioři se v prvním zápase čtvrtfinále ujali vedení v sérii. V domácím utkání s Porubou zvítězili 5:1. Roli favorita potvrdili třemi brankami v úvodní třetině, vítězství pak potvrdili gólem ...

Číst více
ROZHOVORY 18.3.2024

Nejnáročnější sezona. Parta v kabině byla ale neuvěřitelná, říká Klikorka

Po těžkém začátku sezóny na Kladně se v říjnu vrátil na Slavii, aby pomohl trápícímu se týmu. „Záleželo nám především na záchraně a předkolo play-off už bylo jen bonus i pro fanoušky za jejich ...

Číst více