14. srpen
Jihlava Slavia
14:00
15. srpen
Slavia
 
VSTUPENKY
Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
15. června 2024

Winter Hockey Games: Zápas pod širým nebem se bude hrát v neděli 8. prosince

Slávisty čeká v prosinci unikátní zážitek, v rámci série Winter Hockey Games odehrají v Praze zápas proti Vsetínu pod širým nebem. Utkání se z oproti původně zveřejněného pátečního poledního termínu přesouvá na atraktivnější termín v neděli 8.12. od 12:30.

„Od začátku jsme preferovali neděli, která byla ale původně vyhrazena pro jiný zápas. Po jednáních s organizátorem a se soupeřem se nám nakonec povedlo dotáhnout změnu a věříme, že nový termín bude atraktivnější pro naše fanoušky,” říká marketingový manažer HC Slavia Praha Jakub Mezlík. V pátek se místo toho uskuteční utkání německé DEL.

Vstupenky zakoupené s pátečním termínem zůstávají v platnosti na neděli. Zároveň je možné tyto původně zakoupené vstupenky vrátit dle pokynů společnosti Ticketportal.

VSTUPENKY V PRODEJI ZDE

Návrat ke kořenům - i tak by se dal charakterizovat zápas, který sešívané čeká v prosinci. Odehrají ho totiž na Letenské pláni, která je neodmyslitelně spjata s počátky slávistického hokeje. Tam, kde začínali jejich slavní předchůdci, nastoupí nyní slávisté ke speciálnímu utkání pod širým nebem proti Vsetínu.

„Rozhodně to bude jeden z největších zážitků mojí hokejové kariéry, Vážím si, že můžu být u takové příležitosti,” říká zkušený útočník Martin Novák, který se před sezonou stal jednou z posil týmu.

Série Winter Hockey Games nabízí mimo jiné také česko-slovenský duel univerzit, dvě extraligová utkání, zápas slovenské extraligy, německé DEL nebo souboj legend, pořadatelem akce je agentura Eniva.

Na utkání nebudou v platnosti žádné permanentní ani VIP karty. Fanoušci, kteří si ale zakoupí permanentku do 31.8., obdrží jako dárek vstupenku na Winter Hockey Games v hodnotě 390 Kč zdarma. Permanentky v prodeji zde.

Autor Tisková zpráva
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 18.6.2024

Standa Tichý byl zvolen do výkonného výboru ČSLH. Každá změna by měla projít odbornou komisí, říká

Majitel Slavie Standa Tichý bude novým členem výkonného výboru ČSLH, pro jeho zvolení se na sobotní konferenci Českého hokeje vyslovilo 50 z 61 delegátů. V následujícím rozhovoru mluví nejen o svojí ...

Číst více
FANOUŠCI 15.6.2024

Uvolněná atmosféra i soutěživost. Takový byl beachvolejbal s fanoušky

Slávisté si zahráli beachvolejbal s fanoušky. „Je důležité, aby kluky poznali jinak než v zápasovém módu,“ popisuje Patrik Eliáš. Na trůn se probojoval tým Matouše Kucharčíka. Pojďme si připomenout, ...

Přehrát video
FANOUŠCI 13.6.2024

Slávisté si zahráli s fanoušky beachvolejbal, zvítězilo mládí

Slávisté strávili příjemné čtvrteční sportovní odpoledne společně s fanoušky. Osmý ročník tradičního beachvolejbalového turnaje smíšených družstev tentokrát ovládl nejmladší tým.

Číst více
FANOUŠCI 3.6.2024

Permice v prodeji! Vstupenka na Winter Hockey Games zdarma při nákupu do konce srpna

Pořiďte si permici na hokej a získejte více než 25% slevu oproti běžným vstupenkám, stálé místo na stadionu, slevu ve fanshopu a při nákupu do konce srpna i vstupenku na zápas pod širým nebem Slavia ...

Číst více