4. září
Slavia Pardubice B
17:30
6. září
Slavia Lipsko
17:30
VSTUPENKY
Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
15. listopadu 2019

Zdeněk Kubica hlásí návrat do Slavie

Slavia reaguje na marodku v útočných řadách a přivádí do kádru zkušeného forvarda Zdeňka Kubicu. Třiatřicetiletý hokejista oblékal sešívaný dres od sezony 2015/16 až do konce minulého ročníku, letos byl zatím bez angažmá. Teď je znovu v Edenu a už se připravuje s týmem na sobotní zápas proti Chomutovu.

"Aktuálně máme mimo hru tři útočníky. Martin Šagát je zraněný dlouhodobě, Dávid Kohút má chřipku a po zápase s Přerovem přibyl na marodku i Jirka Doležal," objasňuje problémy se sestavou Miloš Říha.

„Zdeněk Kubica je důrazným typem útočníka, který se dokáže postavit za tým.“
Trenér Miloš Říha o nové posile

"Jsme rádi, že jsme se dohodli se Zdeňkem Kubicou a můžeme využít jeho služeb. V posledních zápasech se bojuje o osmičku a přibývá i důrazu a Zdeněk je právě typem důrazného útočníka, který se dokáže postavit za tým," říká o navrátilcovi do sešívaného dresu hlavní trenér.

Jeho slova o důrazu potvrdil i poslední zápas v Přerově, kde přerovský Goiš sestřelil hrubým způsobem Jiřího Doležala, který utrpěl otřes mozku. "Dobrá zpráva je, že Jirku dnes (v pátek) propustili z nemocnice a pojede domů, ale jeho návrat do sestavy není otázkou dnů," dodává Říha.

Slavii čeká posledních devět utkání v 1. části Chance ligy. Po ní si nejlepší osmička zajistí minimálně předkolo play-off, proto jsou nadcházející zápasy pořádně důležité. Přijďte sešívané podpořit do Edenu - v sobotu od 15:00 nastoupíme proti Chomutovu i se Zdeňkem Kubicou v sestavě.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ZÁPASY 1.9.2024

Utkání se Selbem nedohráno

Finálové utkání Niemeier Cupu bylo ve 28. minutě předčasně ukončeno za stavu 1:0 pro Selb. Vyjádření přinášíme v článku.

Číst více
OHLASY - VIDEO 31.8.2024

Věřím, že jsem trenéry nezklamal, říká šestnáctiletý Švancar po debutu

Z dorostu rovnou mezi chlapy. Šestnáctiletý reprezentant Vojtěch Švancar si na turnaji v německém Selbu poprvé zahrál za slávistický A-tým a v zápase proti Deggendorfu ukázal svůj potenciál. „Byl ...

Přehrát video
ZÁPASY - MLÁDEŽ 1.9.2024

Hořký návrat do extraligy, junioři v prvním zápase prohráli derby

Slávistická juniorka nevkročila do nového soutěžního ročníku správnou nohou. Po návratu do extraligy se v prvním kole střetla se Spartou. Soupeře v derby sice přestřílela, na zisk bodů to ale ...

Číst více
ZÁPASY 31.8.2024

Turnaj v Německu začala Slavia výhrou, přes Deggendorf jde do finále

Sešívaným se zatím v přípravě proti německým týmům daří. Po nedávné výhře nad Selbem si na turnaji právě v tomto bavorském městě poradili s výběrem Deggendorfu 5:3. Tři góly nasázeli v úvodní ...

Číst více