Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY
24.1.2009

Dorostenci doma nadělili Boleslavi

39. kolo, pátek 23.1.2009, Slavia - M. Boleslav
Slavia
7:3
2:1, 1:0, 4:2
M. Boleslav

Branky a nahrávky: 4. Jan Műller (Burša, Tůma), 15. Jan Müller (Tůma), 34. Ladislav Hruška (Jaškin), 44. Adam Chlapík (Jaškin, Nedomlel), 47. Lukáš Tůma (Müller, Burša), 55. Jiří Veber (Hertl, Kadlec), 59. Tomáš Hertl (Veber, Kadlec) - 4. Stanislav Škorík (Vrba, Mozík), 48. Karel Bičiště (Škorík, Jankovský), 55. Václav Jankovský (Škorík). Vyloučení: 6:8. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Rozhodčí: Jebavý - Charvát, Kopal. Diváci: 82.

Sestavy

Slavia

Dlouhý - Rod, Jeník, Hruška (A), Knot, Nedomlel, Semrád, Burian - Tůma, Müller, Hertl, Patočka, Chlapík, Burša, Dóci, Veber, Jaškin, Moravec, Kadlec (C), Nejezchleb.

M. Boleslav

Will, od 47. min Vaňousek - Příhoda, Vrba, Korim, Anděl (C), Holada, Mozík, Chalupa - Bičiště, Škorík, Lhoták, Brandejský, Babický, Frolík (A), Jankovský, Štěpánek.

Jan Müller otevřel svou brankou skóre utkání ve čtvrté minutě, na jeho trefu ovšem dokázali mladoboleslavští zareagovat již během deseti vteřin. Ve čtrnácté minutě se ale opět dostali Müllerovou zásluhou do vedení, které jim vydrželo až do konce utkání. Další rána přišla přibližně v polovině zápasu, kdy se strefil obránce Hruška, který tak zajistil vítězný gól zápasu. Za domácí se ještě strefili Chlapík, Tůma, Veber a Hertl. Pro hosty jen kosmeticky upravovali Bičiště a Jankovský.

Omlouváme se, ale reportáž není k dispozici.
Autor Martin Smotlacha
Nepřehlédněte
A-TÝM 3.5.2024

Slavia získala nejlepšího gólmana posledního play-off

Druhou posilou našeho kádru je dvaadvacetiletý gólman Oldřich Cichoň, který naposled působil v Litoměřicích a s úspěšností zákroků 93,8% byl nejlepším brankářem uplynulého play-off Chance ligy.

Číst více
FANOUŠCI 3.5.2024

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

Číst více
A-TÝM 2.5.2024

Vítáme první posilu! Do Edenu přichází útočník Roman Přikryl

První slávistickou posilou pro novou sezonu je útočník Roman Přikryl, který přichází do Edenu z Karlových Varů. Devětadvacetiletý hokejista má na svém kontě přes stovku zápasů v extralize a 346 v ...

Číst více
A-TÝM 2.5.2024

Vojtěch Šik novým asistentem trenéra!

Třiatřicetiletý Vojtěch Šik, který naposled působil v Karlových Varech, se stává novým asistentem trenéra Aleše Tottera. V realizačním týmu áčka naopak nebudou pokračovat Daniel Tvrzník, který končí ...

Číst více