Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY
1.3.2009

Dorostenci Slavie lehce přešli přes Vary a ve čtvrtfinále vyzvou Kladno

OF2, sobota 28.2.2009, Slavia - Karlovy Vary
Slavia
6:1
2:0, 0:0, 4:1
Karlovy Vary

Branky a nahrávky: 16. Dimitrij Jaškin (Chlapík), 19. Adam Chlapík (Veber), 43. Lukáš Tůma (Kotyra, Müller), 48. Martin Kotyra, 49. Adam Chlapík, 57. Jan Müller (Moravec, Hruška) - 44. Jan Urbančok (Kubáč). Vyloučení: 9:7. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Rozhodčí: Němec - Šperl, Flegl. Diváci: 97.

Sestavy

Slavia

Dlouhý - Hruška (A), Knot, Krejčí, Nedomlel, Semrád, Novák - Tůma, Kebrdle, Müller, Hertl, Cikánek (A), Chlapík, Kotyra, Tomek, Veber, Jaškin, Moravec, Kadlec (C).

Karlovy Vary

Honzík - Hluchý, Lintemer, Urbančok, Valeš, Konečný, Liška, Gombár, Troška - Csamango, Táborský, Winkler, Sýkora (A), Zdražil, Vrána, Svoboda, Kubáč, Tomeček, Kverka (A), Záhora (C).

Základní cíl je splněn. Zatímco dorostencům Karlových Varů začaly "prázdniny", jejich slávističtí vrstevníci mohou na volno zapomenout. A jsou za to jedině rádi... Ve druhém osmifinálovém zápase porazili Energii vysoko 6:1, čímž si zajistili postup mezi osm nejlepších celků soutěže. O postup do semifinále si to rozdají s Kladnem.

Reportáž ze zápasu bohužel nemáme k dispozici.
Autor Martin Smotlacha
Nepřehlédněte
A-TÝM 3.5.2024

Slavia získala nejlepšího gólmana posledního play-off

Druhou posilou našeho kádru je dvaadvacetiletý gólman Oldřich Cichoň, který naposled působil v Litoměřicích a s úspěšností zákroků 93,8% byl nejlepším brankářem uplynulého play-off Chance ligy.

Číst více
FANOUŠCI 3.5.2024

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

Číst více
A-TÝM 2.5.2024

Vítáme první posilu! Do Edenu přichází útočník Roman Přikryl

První slávistickou posilou pro novou sezonu je útočník Roman Přikryl, který přichází do Edenu z Karlových Varů. Devětadvacetiletý hokejista má na svém kontě přes stovku zápasů v extralize a 346 v ...

Číst více
A-TÝM 2.5.2024

Vojtěch Šik novým asistentem trenéra!

Třiatřicetiletý Vojtěch Šik, který naposled působil v Karlových Varech, se stává novým asistentem trenéra Aleše Tottera. V realizačním týmu áčka naopak nebudou pokračovat Daniel Tvrzník, který končí ...

Číst více