14. srpen
Jihlava Slavia
14:00
15. srpen
Slavia
 
VSTUPENKY
Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY
25.9.2009

Junioři nepovolili Spartě ani gól

7. kolo, pátek 25.9.2009, Slavia - Sparta
Slavia
2:0
0:0, 2:0, 0:0
Sparta

Branky a nahrávky: 30. Jaroslav Hafenrichter (Jaškin, Doležal), 38. Tomáš Hertl (Krejčí, Žejdl). Vyloučení: 6:6, navíc Hafenrichter - 10 min. za nesp. chování a Doležal - 4 minuty za hrubost (oba SLA). Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 78. Průběh utkání: 2:0.

Sestavy

Slavia

Furch (Dlouhý) - Beránek, Šíma, Krejčí, Švidra, Němec, Krejčík, Gaisler - Vylíčil, Hertl, Palaščák (A), Doležal (C), Mavrojanidis (A), Zohorna, Slavíček, Koubek, Jaškin, Hadrava, Hafenrichter, Žejdl, Klhůfek.

Sparta

Novotný (Kocián) - Kořínek, Veselý, Drvota, Žovinec, Husák (A), Zacpálek, Přibyl - Merta, Půna, Forman (A), Kejdana, Szakal, Morkes (C), Kučera, Dvořáček, Žálčík, Sovík, Hanták.

Souboj brankářů – tak by se dal nazvat páteční zápas NOEN extraligy juniorů. Na hostujícího Novotného nečekal v domácím brankovišti nikdo jiný, než eso v juniorském týmu Dominik Furch. Kvalitám brankářů odpovídal i průběh zápasu. První branku vstřelil až téměř v polovině zápasu Jaroslav Hafenrichter, jemuž asistoval kromě kapitána Doležala i hostující hráč staršího dorostu Jaškin. Ještě před koncem druhé třetiny dostal puk za Novotného záda i Tomáš Hertl svou střelou od mantinelu. Obra brankáři zůstali po zbytek zápasu bezchybní, což ve výsledku znamenalo konečné skóre 2:0.

Reportáž ze zápasu bohužel není k dispozici.
Autor Martin Smotlacha
Nepřehlédněte
A-TÝM 20.5.2024

Přípravné zápasy: Slávisty čekají dva turnaje, do Edenu dorazí soupeři z Německa

Slávisté v přípravě před sezonou vyrazí na turnaje do Pardubic a Deggendorfu, představí se na ledě Kladna a v domácím prostředí přivítají Selb, Lipsko a Pardubice B. Celkem mají v plánu osm zápasů.

Číst více
A-TÝM 17.5.2024

Slávisté půjdou v rámci letní přípravy i na led. Jaké je aktuální složení týmu?

Slávisté mají za sebou dva týdny letní přípravy, kádr A-týmu aktuálně čítá 35 jmen. S mužstvem se mimo jiné připravují i úspěšní junioři, kteří v uplynulé sezoně vybojovali postup do extraligy, z ...

Číst více
A-TÝM 16.5.2024

Posila realizačního týmu. Novým asistentem je Radek Hlavatý

Trenérský štáb pro novou sezonu rozšíří třiačtyřicetiletý Radek Hlavatý, který bude společně s Vojtěchem Šikem asistentem hlavního trenéra Aleše Tottera. Do Slavie přichází z Kladna, kde trénoval ...

Číst více
ROZHOVORY 15.5.2024

Obránce Veber: Chytit začátek sezony za pačesy, to by měl být náš nejbližší cíl

Václav Veber se vrací do prostředí, kde to sice zná, vzhledem k proměně kádru bude dle jeho slov ale zároveň nové. Se Slavií by chtěl uspět a ví, že dobrý start může být klíčový. „Abychom mohli hrát ...

Číst více