Reportáž ze zápasu
Branky a nahrávky: 2. Šrámek (Havlíček, Hošek), 7. Šaršok (Žák), 33. Janíček (Grin, Bříza), 34. Žák (Hanzl), 37. Zákoutský (Kentoš, Brož), 48. Šrámek (Havlíček, Hanzl), 51. Žák (Saršok, Hanzl), 51. Havlíček (Šrámek, Janíček), 54. Místecký (Kentoš, Bříza), 56. Holomek (Šrámek, Havlíček) - 5. Hertl (Žejdl, Mavrojanidis), 35. Jaškin, 37. Mavrojanidis (Krejčí, Krejčík), 58. Klhůfek (Zohorna, Hadrava). Rozhodčí: Wagner - Kajínek, Podrazil. Vyloučení: 7:6. Využití: 2:2. Diváci: 137. Střely na branku: 42:39. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 4:1, 4:3, 10:3, 10:4.
Sestavy
Ústí nad Labem
Petrásek - Brož, Zákoutský, Holomek, Humpolíček, Jurčák, Grin - Šaršok, Hanzl, Žák - Šrámek, Havlíček, Hošek - Vávra, Bříza, Janíček - Kentoš, Řídel, Místecký.
Slavia
Furch (48. Krch) - Beránek, Šíma, Krejčí, Němec, Krejčík, Gaisler - Vylíčil, Hertl, Palaščák, Doležal, Mavrojanidis, Zohorna, Slavíček, Koubek, Jaškin, Hadrava, Hafenrichter, Žejdl, Klhůfek.
Slávisté půjdou v rámci letní přípravy i na led. Jaké je aktuální složení týmu?
Slávisté mají za sebou dva týdny letní přípravy, kádr A-týmu aktuálně čítá 35 jmen. S mužstvem se mimo jiné připravují i úspěšní junioři, kteří v uplynulé sezoně vybojovali postup do extraligy, z ...
Číst vícePosila realizačního týmu. Novým asistentem je Radek Hlavatý
Trenérský štáb pro novou sezonu rozšíří třiačtyřicetiletý Radek Hlavatý, který bude společně s Vojtěchem Šikem asistentem hlavního trenéra Aleše Tottera. Do Slavie přichází z Kladna, kde trénoval ...
Číst víceObránce Veber: Chytit začátek sezony za pačesy, to by měl být náš nejbližší cíl
Václav Veber se vrací do prostředí, kde to sice zná, vzhledem k proměně kádru bude dle jeho slov ale zároveň nové. Se Slavií by chtěl uspět a ví, že dobrý start může být klíčový. „Abychom mohli hrát ...
Číst víceS Berym je těžké vyhrát slovní výměnu, směje se Kočí
Slávističtí fanoušci si Fabiena Kočího dobře pamatují ze série s Jihlavou v posledním play-off. Když se na ledě jiskřilo, byl u toho často právě jedenadvacetiletý obránce. „Snažil jsem se jít trochu ...
Číst více