14. srpen
Jihlava Slavia
14:00
15. srpen
Slavia
 
VSTUPENKY
Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY
5.12.2009

Junioři dominovali v zápase s Mladou Boleslaví

29. kolo, pátek 4.12.2009, Slavia - M. Boleslav
Slavia
8:2
5:1, 1:0, 2:1
M. Boleslav

Branky a nahrávky: 2. Mavrojanidis (Žejdl, Krejčík), 8. Zohorna (Hadrava), 11. Krejčík (Krejčí), 15. Žejdl (Šíma, Mavrojanidis), 17 Šíma (Slavíček, Mavrojanidis), 38. Jaškin (Hertl, Doležal), 49. Slavíček (Krejčí, Hadrava), 57. Jaškin (Doležal, Barák) - 16. Škorík (Belay, Rys), 56. Antončík (Škorík, Belay). Vyloučení: 9:13. Využití: 2:0. Diváci: 40.

Sestavy

Slavia

Dlouhý, (Krch) - Jeník, Barák, Šíma, Krejčí, Švidra, Němec, Krejčík - Hertl, Palaščák (A), Doležal (C), Mavrojanidis (A), Zohorna, Slavíček, Koubek, Suchánek, Hadrava, Žejdl, Klhůfek.

M. Boleslav

Klimíček, od 15. min Will - Švaříček, Houser (C), Korim, Vrba, Šimon, Mikulaštík, Soukup - Sajdl, Škorík, Belay, Kadlčík (A), Antončík, Rys, Protivný, Koudela, Lenc.

Sešívaní junioři předvedli v pátečním zápase proti Mladé Boleslavi úctyhodný osmibrankový výkon. Již po bezmála patnácti minutách hry a čtveřici vstřelených branek se jim podařilo vyhnat z ledu hostujícího brankáře Klimíčka. S koncem úvodní třetiny se skóre zápasu pozastavilo na 5:1. V již téměř rozhodnutém zápase padla ještě čtveřice branek, tři z nich z hokejek domácích.

Komentář ze zápasu bohužel není k dispozici.
Autor Martin Smotlacha
Nepřehlédněte
A-TÝM 20.5.2024

Přípravné zápasy: Slávisty čekají dva turnaje, do Edenu dorazí soupeři z Německa

Slávisté v přípravě před sezonou vyrazí na turnaje do Pardubic a Deggendorfu, představí se na ledě Kladna a v domácím prostředí přivítají Selb, Lipsko a Pardubice B. Celkem mají v plánu osm zápasů.

Číst více
A-TÝM 17.5.2024

Slávisté půjdou v rámci letní přípravy i na led. Jaké je aktuální složení týmu?

Slávisté mají za sebou dva týdny letní přípravy, kádr A-týmu aktuálně čítá 35 jmen. S mužstvem se mimo jiné připravují i úspěšní junioři, kteří v uplynulé sezoně vybojovali postup do extraligy, z ...

Číst více
A-TÝM 16.5.2024

Posila realizačního týmu. Novým asistentem je Radek Hlavatý

Trenérský štáb pro novou sezonu rozšíří třiačtyřicetiletý Radek Hlavatý, který bude společně s Vojtěchem Šikem asistentem hlavního trenéra Aleše Tottera. Do Slavie přichází z Kladna, kde trénoval ...

Číst více
ROZHOVORY 15.5.2024

Obránce Veber: Chytit začátek sezony za pačesy, to by měl být náš nejbližší cíl

Václav Veber se vrací do prostředí, kde to sice zná, vzhledem k proměně kádru bude dle jeho slov ale zároveň nové. Se Slavií by chtěl uspět a ví, že dobrý start může být klíčový. „Abychom mohli hrát ...

Číst více